Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval la Sibiel 4 - 6 martie 2016. Editia VI-a!

<< < (19/24) > >>

ioanabil:
Pentru Georget.
Ajutorul consta in cineva care sa te ghideze cineva cu masina in cazul acesta daca ajungi pana in ora 3,ai putea sa vii dupa noi cu masina, daca esti de acord te sun eu ca am vazut nr. tau de telefon pe forum si poti veni dupa noi cu masina, daca am inteles eu bine ca ai nevoie de ajutor, daca am inteles gresit, atunci mii de scuze.

ioanabil:
Pentru Georget
Vreau sa te intreb daca mai ai un loc liber in masina pentru o prietena care vine de la Tulcea la Bucuresti si nu are cu cine ajunge la Sibiel si daca da la ce ora este plecare din Bucuresti? In caz de raspuns afirmativ o sa te sune. Astept raspunsul tau la ambele mesaje. :smitten:
P.S. Te-am contacta pe FB

ioanabil:
Pentru Cristian T.
Buna vreau sa te intreb daca mai ai unloc liber pentru o prietena care vine de la Tulcea la Bucuresti si nu are cu ce sa ajunga la Sibiel. In caz afirmativ te rog sa-mi scrii si ora la care pleci din Bucuresti.  :flori:

Misona:
Buna tuturor! Este cineva care sa poata lua 2 fete de la gara Sibiu cu masina spre Sibiel vineri la ora 16? Multumim!

simo arad:
Buna Misona, le pot lua eu, cred ca mai ai nr. meu de telefon, sa-mi spuna la ce ora ajung ca sa le preiau.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă