Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval la Sibiel 4 - 6 martie 2016. Editia VI-a!

<< < (22/24) > >>

cartex:
A fost un eveniment deosebit de frumos in care fiecare s-a implicat sa fie cit mai mai aproape de tema actiunii. Mastile au fost de exceptie si mi-a facut o reala placere sa vad oameni prezentindu-si personajele atit de expresiv. Toate au fost frumoase si placute privirilor , dar tin sa felicit echipa tiganilor in mod special pentru prestatia lor foaaaaarte expresiva. A trebuit sa avem grija la lucrurile de valoare pe care le aveam la noi  >:D , dar a meritat !!!!
Multumim organizatorilor  extraordinari, asa cum ne-au obisnuit deja si intregii echipe care a fost pe linga noi si ne-a facut weekendul atit de special!!!
Sa ne revedem cu bine la fel de voiosi si dornici de distractie!

Onix:
O petrecere reusita, ca de fiecare data!
Gigi, te rog sa imi trimiti si mie pozele, am primit doar doua filmulete. Multumesc anticipat !  :flori:

Misona:
Da.. a fost o petrecere foarte reusita din toate punctele de vedere! Am apreciat in mod deosebit ca toti participantii si-au dat silinta pentru a onora evenimentul si a prezenta costume care mai de care mai haioase, mai interesante, mai colorate... ar fi nedrept sa uit de mastile care completau misterul participantilor :)

Multumiri speciale si gazdelor noastre si intregului personal de la Sibiel care au grija mereu ca sederea noastra acolo sa fie o amintire deosebita si sa ne simtim ca acasa.
De abia astept urmatoarea actiune la Sibiel... Serbarile Toamnei, daca nu ma insel ??? ::)

ioanabil:
Frumoase locuri, frumosi oameni, frumoasa primire, frumoase masti..... frumoase amintiri.

anda.o:
Un alt carnaval foarte reusit, unde buna dispozitie a fost la ea acasa, asa cum numai Gigi si Samiza stiu sa ne primeasca  :flori:
dar nici participantii nu s-au lasat mai prejos  ;) 
Multumesc oameni frumosi!  :applause:

P.S. Daca v-a disparut ceva va rog sa spuneti! Ca il luam la intrebari pe sutul nostru din satra  ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă