Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Nelinistile unui new entry în Singles Camp
Ubi:
?i acum cate ceva despre mine. Sunt profesoara pensionara. Divor?at?. Am 2 fete,31 ?i 33 de ani. Marea realizare a vietii mele. Îmi place sa c?l?toresc. Sa cunosc locuri, oameni ?i obiceiuri noi. Îmi place sa aflu cat mai multe informa?ii utile .
Liliana Tudorache:
Bine ai venit in SC, simtitul bine in grup vine de la fiecare in parte si sunt convinsa ca o sa te simti foarte bine.
daniela elena crisan:
Draga Gigi... ca nou intrata, vreau sa îti multumesc tie si Samizei pentru primire. Primul eveniment la care am participat a fost Revelionul de la Odorhei. A fost foarte bine. Am învatat o lectie importanta aici: ca trebuie sa vezi si sa iei lucrurile asa cum sunt, pas cu pas, sa fii vesel, sa fii optimist. Am intrat într-o lume cu oameni frumosi si deosebiti. De aceea m-am si înscris la Carnavalul de la Sibiel. Sper sa fie la fel de bine, ca la Odorhei. Va pup si va îmbratisez, oameni buni! :smitten: :applause:
admin:
Te asteptam cu toata bucuria. Si curand si cu un ...pian! :)
Oana Argaseala:
Am intrat cu mare sfiala in grup, dar si cu inima deschisa, sperand sa gasesc aici prieteni cu acelasi statut cu care sa pot petrece frumos concedii, weekenduri...Cred ca anul acesta imi iau curajul de a merge cu voi in Turcia. Va multumesc celor care ati postat informatii pentru new entries, sunt foarte de folos.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă