Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Nelinistile unui new entry în Singles Camp

<< < (8/16) > >>

wonderland:

--- Citat din: michaela.mami din Duminică, 02 Octombrie 2016, 09:40 ---Buna! NU am avut rabdarea sa citesc...

--- Terminare citat ---

Rabdarea e una dintre calitatile cerute in profilul general de catre autori/organizatori:). Daca nu ai rabdare sa citesti, nu vei avea cum sa intelegi sau sa iei decizia daca Singles Camp este sau nu potrivit pentru tine.

Uite un citat din Admin, copiat de aici: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,3.2835.html

--- Citat ---Ce tin sa atrag atentia celor care vor sa vina cu noi este sa incerce ca inainte de a se inscrie in excursii sa citeasca explicatiile de pe site si  forum referitor la profilul excursiilor noastre, despre modul in care sunt organizate actiunile si foarte important, cui ne adresam. Fac sublinierea aceasta pentru ca din pacate, anul acesta din cauza numarului mare de nou intrati, nu am mai reusit sa facem filtrarea asa cum ne-am fi dorit...si pe langa foarte foarte multi oameni faini, ne-am trezit cu cativa, care nu stiu ce au cautat pe aici... :-[ ??? :-\ Atragem atentia si specificam clar ca nu este vorba de actiuni 100% turistice ci de ceva care combina calatoria, vizitarea cu socializarea...Ca intr-un grup trebuie sa fi tolerant, sa armonizezi cu ceilalti, sa intelegi ca faci parte dintr-un grup. Ca este nevoie de intelegere...Pentru unii degeaba insa..iau doar ce le convine din ce organizam si restul ar dori sa-l adaptam la stilul, la nevoile lor. Imi pare rau, nu putem face asta... ::) Stilului de om vesnic nemultumit, "detasat", excesiv de tabietar, caruia ii face impresia ca este "unic" pe acest pamant, care are nevoie de confirmari asupra "cunostiintelor si personalitatii sale deosebite", NU I SE POTRIVESTE CEEA CE FACEM NOI. Le recomand, fara ironie ci ca informare - VIP VOYAGES - sunt excursii exclusiviste care se organizeaza de agentii straine. Acolo se pot etala, acolo gasesc mediul de care au nevoie. In nici un caz aici.
--- Terminare citat ---

--- Citat din: michaela.mami din Duminică, 02 Octombrie 2016, 09:40 ---de ce nu pot vedea profilurile utilizatorilor inscrisi?

--- Terminare citat ---

Pentru ca asa a hotarat Admin  :thumbup:, in urma experientei de organizare si desfasurare a acestui proiect.  Daca ai sa ai rabdare sa citesti pe diferite pagini, ai sa afli si motivatia. Se doreste comunicarea...la vedere. Forumul are roluri combinate: de cunoastere a participantilor la actiuni, de informare si comunicare inainte si dupa excursii. Forumul are un rol important in ...filtrarea participantilor dupa profilul dorit. Filtrarea, evident se face in dublu sens: Cel care a intrat are ocazia sa vada daca i se potriveste...oferta, organizatorii se asigura ca cei nou intrati corespund cerintelor exprimate. 

Poti afla cate ceva despre profilul celor inscrisi si acceptati in diferite alte moduri:
- citind Forumul celor nou intrati,  topicul Noi cei vechi ne-am prezentat aici. Fa-o si tu!, http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,3.2880.html
- urmarind dialogurile din actiunile care te intereseaza, din Excursii si evenimente,
-urmarind si participand la conversatiile din Aici se discuta
- Citind, inainte de orice, Regulamentul

--- Citat din: michaela.mami din Duminică, 02 Octombrie 2016, 09:40 ---Buna! NU am avut rabdarea sa citesc toate nelinistile noilor intrati( care banuiesc sunt vechi deja) dar am si eu una: de ce nu pot vedea profilurile utilizatorilor inscrisi? Eu, fiind noua, nu stiu cine "bantuie" pe aici... Iar daca ma bag in excursii... as vrea sa stiu cu cine merg.

--- Terminare citat ---

Si ceilalti vor sa stie cu cine merg, asa ca tocmai din acest motiv se cere comunicarea pe forum, nu in privat. Toate actiunile urmaresc sa asigure o atmosfera generala de grup armonizata.

Enjoy!
PS 1 - Sunt cateva sute bune de utilizatori inscrisi. Crezi ca ai avea rabdare sa citesti profilul tuturor?
PS 2 - De fapt, ce te nelinisteste?!  :whistle: ;) 8)

michaela.mami:
Enjoy!
PS 1 - Sunt cateva sute bune de utilizatori inscrisi. Crezi ca ai avea rabdare sa citesti profilul tuturor?
PS 2 - De fapt, ce te nelinisteste?!  :whistle: ;) 8)
[/quote]
pai..... de exemplu, eu imediat fac jumatate de veac.... sincer, nu am simt deloc de 50. dar nici nu m-as simti bine intr-un grup de 20-25 de ani.

wonderland:
La multi ani! Cu sanatate, noi inceputuri si multe calatorii. ;)

Cum spuneam, daca vrei sa-ti faci o idee in acest sens...click pe link :
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,3.0.html

admin:
Iti multumesc Wonderland pentru rabdare si ajutor... :flori: Apreciez mult faptul ca incerci sa-i indrumi si sa le dai jaloane celor nou intrati. Este foarte important pentru cei care vor sa inteleaga... Spun pentru cei care vor pentru ca pe langa acestia, interesati si curiosi sa priceapa lucruri care poate nu sunt suficient explicate, mai sunt multi care o stiu doar pe a lor, vor din ce vad, intalnesc si li se ofera doar ce au ei nevoie...Si-ti cer lucruri pe care nu le-ai promis niciodata...

Anul acesta a fost o explozie de nou intrati si ritmul continua, spuneam ca dupa lansarea excursiilor 2017 am sa ma inarmez cu un pic de rabdare si...intelepciune sa vad ce filtre suplimentare mai ridic. Trebuie sa recunosc ca anul acesta ne-au "scapat" cativa care puteau sa afecteze atmosfera de vacanta, daca nu erau eforturile si energia indrumatorilor de grup si rabdarea si tactul partcipantilor vechi. Si asta ma sperie cel mai tare. Norocul a fost ca acolo unde au aparut astfel de incompatibilitati de grup nu au fost singulare. In 90% din actiuni n-am avut nici un caz, dar in cele 10% am avut nu cate unul ci cate 2-3 mai "nepotriviti grupului". Norocul nostru al insotitorilor de grup, ca in acest fel am reusit sa mutam tot ce deranja intr-un pol. Fiind 2-3 si-au putut face un program al lor, asa ca nu au mai necajit pe nimeni...Rasufland usurati ne-am putut face programul... :) Daca ar fi fost doar cate unul ar fi fost chiar greu, nu scapam asa usor...si ar fi viciat atmosfera faina din grupurile noastre.

Stii wonderland ce repere perfecte se creaza printr-o corespondenta fie ea si minima? Cu un pic de rabdare cat de repede descoperi ceea ce te intereseaza? Doar ca din pacate eu nu am timpul si recunosc ca si atunci cand am un strop nu mai am nici rabdarea dezvoltarii unui dialog doar pt a filtra. Asa ca va sunt recunoscator cand il provocati...Asa dintr-o privire stii si intelegi despre ce este vorba...Cand aud sau citesc, "eu n-am timp sa citesc, nu-mi spuneti mai bine d-voastra despre...", "eu sunt o persoana foarte ocupata, nu pot sa urmaresc tot ce se scrie pe forum, va rog sa ma informati Email despre detaliile excursiei la care sunt inscris", "cine sunt cei cu care plec in excursie, de ce nu ne transmiteti profilul fiecaruia..." stiu foarte clar ca in spatele acelor randuri sta o persoana cu prea putine compatibilitati cu restul...

wonderland:
Cu drag, Admin. :kissing:
Inteleg prea bine exasperarea ta. pe de alta parte eu, poate pentru ca sunt mai tanara :giggle: :2funny:, nici nu primesc email-uri cu astfel de solicitari :), am un pic de rabdare in plus...
Am in minte si ca uneori noua oamenilor ne vine greu sa punem intrebarea care ne framanta de fapt. O luam asa, pe ocolite si mai rau facem, pentru ca oricum ceilalti nu inteleg ce vrem noi sa aflam, poate chiar ne framanta, uneori reusim doar sa-i iritam.
Asa mi s-a parut ca ar fi si cazul michaelei.
Explicatiile ample le-am dat pentru oricine mai intra si, totusi, are rabdare sa citeasca. De la ea am vrut sa aflu, si am aflat,  preocuparea din spatele nerabdarii...
Michaela, sper ca ai intrat pe link-ul cu pricina si te-ai mai linistit.  ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă