Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Nelinistile unui new entry în Singles Camp
ioanabil:
Eu nu am ?tiut c? exist? acest gen de excursii pentru cei singuri, o prieten? mi-a trimis un link, a?a am aflat de single camps. Prima data am vrut s? merg in Grecia îns? toate locurile erau ocupate, ?i la orizont nu se mai întrevedea nici o excursie, îns? într-o zi am primit un mesaj cu o ofert? pentru B?ile Herculane, nu m-am gândit la nimic altceva decât c? vreau s? merg. Am intrat pe forum ?i a?a am g?sit-o pe Diana din Bra?ov am ?inut leg?tura telefonic? pân? ne-am întâlnit in Sibiu. Drumul a fost frumos ?i fiind un grup mic am început s? socializ?m, seara la hotel a fost o problem? pentru c? multe dintre persoanele din grup se cuno?teau între ele ?i am r?mas 5 persoane f?r? pereche, atunci Gigi a început cumva s? ne grupeze ?i a?a am cunoscut-o pe Elena din Tulcea care m-a luat de gât ?i m-a întrebat dac? vreu s? stau cu ea în camer? ?i a?a am r?mas prietene din 2015, apoi am hot?r?t împreun? s? mergem în 2016 la carnaval, acoloa am cunoscut-o pe Tania cu care am r?mas prieten?. eu am mai mers la Castelul Haller, f?r? ea, îns? ?i acolo am cunoscut-o pe Constantina cu care am r?mas prietene. Pentru c? a intervenit un deces în familie nu am mai participat la nici o ac?iune, acum m-am înscris din nou pentru c? via?a merge înainte. Am citit câteva articole nu m-am l?murit pe deplin care sunt nelini?tile unui nou intrat dar b?nuiesc c? o mare parte se bazeaz? pe cum o s? fie? cum sunt oamenii? cu cine o s? stau în camer?? În primul rând exist? un risc pe care ?i-l asumi ?i mergi înainte cu optimism faptul c? nu sunt cupluri ci oameni ca ?i tine singuri mie imi d? un pic de curaj, pentru c? dac? cuno?ti pe cineva s-ar putea ca la urm?toarea excursie s? nu participe ?i atunci te duci ca ?i cum ai fi nou intrat, orice excursie e un nou început. ?i din fiecare excursie am r?mas prieten? cu cel putin 2 persoane cu care din când în când m? mai aud la un telefon.
Dac? mai ave?i ?i alte temeri scrie?ile, cine o s? v? r?spund? sau o s? v? împ?rt??easc? din experien?a lor.
Ce imi place mie cel mai mult în aceste excursii este programul bogat în activit??i ?i variat, mi-a? dori s? particip la cât mai multe îns? nu m? pot învoi mereu vinerea s? plec de la munc?.
O ZI FRUMOAS? TUTUROR.
mirelami:
Fiind nou intrata in grup, as fi bucuroasa sa merg intr-o tabara de nou veniti.Cu drag Mirela. *|*
Misona:
--- Citat din: mirelami din Duminică, 12 Martie 2017, 13:57 ---Fiind nou intrata in grup, as fi bucuroasa sa merg intr-o tabara de nou veniti.Cu drag Mirela. *|*
--- Terminare citat ---
Bine ai venit Mirela in comunitatea SC!
Majoritatea actiunilor pentru 2017 sunt deja lansate pe site, ceea ce va mai aparea vor fi doa evenimente punctuale.
Este adevarat ca se organizeaza actiuni dedicate celor noi (Cooking Camp la Moldova in martie si traditionala Prieteni Noi de Sarbatori in primul weekend dupa 1 dec), dar sfatul eu este sa nu astepti neaparat aceste actiuni.
In fiecare actiune SC vin si oameni noi si din cei care au mai participat de mai multe ori...asa se transfera spiritul si distractia SC
Deci ceea ce vreau sa spun este sa intri pe site si sa vezi la ce actiuni mai sunt locuri libere, sa citesti cu atentie detaliile de pe forum (unele actiuni au trasee montane sau altele sunt statice de relaxare la spa), sa vezi ce ti se potriveste si sa te inscrii.
Daca te intereseaza o actiune, dar nu mai sunt locuri libere, urmareste forum-ul actiunii respective, caci se poate ca cineva sa nu mai poata ajunge si atunci anunta ca isi vinde locul pe forum.
Inca o data bine ai venit si hai cu noi in actiuni!
GabrielaIV:
In legatura cu temerile legate de varsta , va pot spune ca ,indiferent ca avem 30, 40, 50 , 60 de ani , toti avem scopuri comune ....sa lasam grijile acasa , sa ne simtim bine, sa vedem sau/si sa revedem locuri frumoase . Persoanele pe care le-am cunoscut in SC , nu au varst? ;sunt oameni veseli si foarte sociabili.
BBS:
--- Citat din: GabrielaIV din Luni, 13 Martie 2017, 21:19 ---In legatura cu temerile legate de varsta , va pot spune ca ,indiferent ca avem 30, 40, 50 , 60 de ani , toti avem scopuri comune ....sa lasam grijile acasa , sa ne simtim bine, sa vedem sau/si sa revedem locuri frumoase . Persoanele pe care le-am cunoscut in SC , nu au varst? ;sunt oameni veseli si foarte sociabili.
--- Terminare citat ---
Acesta este raspunsul la intrebarea mea muta, raspuns linistitor .
Nelinistea mea restanta este: oare excursiile ratate ( ca de, am aflat tarziu de proiectul asta care mie imi pare ca mi se poriveste manusa ) se vor relua anul viitor? Vreau pe Coasta Amalfi :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă