Autor Subiect: Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!  (Citit de 71319 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Re: Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!
« Răspuns #150 : Luni, 07 Decembrie 2015, 21:30 »
Cine esti?
Daca ma intreba  valipetre, cel nou intrat, mai necredincios decat Toma, raspundeam ca sunt un mesaj automat care pacaleste oamenii sa trimita banii pe excursii care nu se țin. :2funny: :happy: (scuze admin,  :kissing:, nu m-am putut abtine)

Scuze si tie vasile ili...
Sunt o moldoveanca de dincoace de Prut. (apropo nu doar Ardealul are locuri frumoase si interesante si in Moldova - Bucovina avem destule minunatii de vazut si respirat)
Am avut ocazia anul trecut sa fac cateva drumuri scurte, cu treburi de serviciu, si  petrec cateva zile in Chisinau. Atunci m-am indragostit de acest oras verde si de niste oameni tare talentati, sufletisti si entuziasti.

:oops: :offtopic:

On topic - nu pune nimeni nicio poză? Un peisaj, un aranajament culinar, un dans, ceva?... :(
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline vasile ili

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
Re: Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!
« Răspuns #151 : Luni, 07 Decembrie 2015, 22:22 »
Daca ma intreba  valipetre, cel nou intrat, mai necredincios decat Toma, raspundeam ca sunt un mesaj automat care pacaleste oamenii sa trimita banii pe excursii care nu se țin. :2funny: :happy: (scuze admin,  :kissing:, nu m-am putut abtine)

Scuze si tie vasile ili...
Sunt o moldoveanca de dincoace de Prut. (apropo nu doar Ardealul are locuri frumoase si interesante si in Moldova - Bucovina avem destule minunatii de vazut si respirat)
Am avut ocazia anul trecut sa fac cateva drumuri scurte, cu treburi de serviciu, si  petrec cateva zile in Chisinau. Atunci m-am indragostit de acest oras verde si de niste oameni tare talentati, sufletisti si entuziasti.

Multumesc de informatie Wonderland. Simte-am eu ceva comun sufleteste. Prin zona Moldovei si Bucovienei am avut parte sa o vad de mai multe ori ca Ardealul. Am vizitat Manastirele, am trecut pe la Durau, Vatra Dornei, Bacau, Galati, Iasi desigur... La Iasi vin destul de des deja, aproape o data in saptamana. Bucuros de cunostinta virtuala Wonderland.  :kissing:

:oops: :offtopic:

On topic - nu pune nimeni nicio poză? Un peisaj, un aranajament culinar, un dans, ceva?... :(

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #152 : Marți, 08 Decembrie 2015, 05:45 »
In concluzie toată România e frumoasă.
Bucuros de cunostinta virtuala Wonderland.  :kissing:

Încântată și eu de cunoștință, (cine stie, poate ca doar deocamdata virtuală  :angel:), vasile ili.   Sau să sa zic Înălțimea voastră?  :bow:  :kissing:(așa am citit la impresii... :giggle:)

PS - o mica observatie... tehnica. E valabilă pentru toti utilizatorii noi ai forumului, așa ca am scris aici: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1259.msg116003.html#new
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Mokika

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 98
« Răspuns #153 : Marți, 08 Decembrie 2015, 09:40 »

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1673
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
« Răspuns #154 : Marți, 08 Decembrie 2015, 09:44 »
Bravo, Monica  :applause: Mulţumim!

Offline Mokika

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #155 : Marți, 08 Decembrie 2015, 09:54 »
Cu mare drag!

Am reusit acum... repede de la serviciu. Acasa nu mai am nimic... am fost deposedata de laptop. Am ramas doar cu telefonul si nu am reusit sa incarc pozele de pe el.
Din pacate, nu am facut prea multe fotografii pentru ca nu mai pridideam cu tuica/afinata lui Gigi.  Si cu dansul... si cu vorba...

Offline DanaDumitrascu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 49
« Răspuns #156 : Marți, 08 Decembrie 2015, 10:07 »
Multumim Monica !

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #157 : Marți, 08 Decembrie 2015, 10:32 »
Super, Mokika :thumbup:
Acu tre sa ma duc sa mananc ceva, ca mi s-a facut brusc foame  :strambatura:

Dar, elucidezi si misterul celui de al dolea ceaun? Nu cel cu carne, cel din care se pare ca vi se serveste niscaiva cocă la castron.... :thumbup:

Offline Mokika

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #158 : Marți, 08 Decembrie 2015, 10:37 »
Este laptele care fierbea pentru prepararea balmosului. ...  vaaaaiii...as da orice pt o porție chiar acum...

Offline danadelamare

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #159 : Marți, 08 Decembrie 2015, 11:28 »
Da, da...apropo de balmos, multumiri multe-multe bucatarilor si celor care ne-au servit acolo, oamenii din "spatele scenei".
Impresiile sunt multe si calde, spun doar de muzica aleasa cu grija de Gigi ca sa tina dansul pana in zori, veselia molipsitoare a prietenilor noi de sarbatori, sentimentul ca esti binevenit. Ce mai...mos Nicolae a fost tare darnic anul asta!!
Va imbratisez pe toti si sa ne revedem cu bine cand ne mai aduna viata si iesirile de aici :smitten:

Offline Mokika

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #160 : Marți, 08 Decembrie 2015, 11:41 »
Alte cateva fotografii facute de Gigi. Tot pe furate le postez... de-asta nu pot face cate un mic comentariu la fiecare fotografie. Dar.... intelegeti voi...

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #161 : Marți, 08 Decembrie 2015, 12:00 »
se intelege foarte bine. Doaaaaaaaamne, ce greu v-a mai fost... ^-^

Offline Marga

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 33
« Răspuns #162 : Marți, 08 Decembrie 2015, 12:12 »
Multumim Dana! Multumim Monica!! (Ptr poze)! Si,.....DA! Multumim si bietului purcel Ghita, care a contribuit la 1kg in plus la greutatea mea! Din cauza lui nu ma mai încape ținuta ptr Revelion!

Offline DanaDumitrascu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 49
« Răspuns #163 : Marți, 08 Decembrie 2015, 12:18 »
Monica,Bruno in perioada 23-27.12.2015 voi fi la Constanta. Daca sunteti si voi  poate ne vedem. Mie deja imi este dor !

Offline cris_gl

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 91
« Răspuns #164 : Marți, 08 Decembrie 2015, 12:47 »
    Ce tare s-a mai pacatuit in perioada de post . Deabia astept sa pacatuiesc si eu weekendul asta la Sibiel . Se pare ca tare ne mai place sa " gresim " .