Autor Subiect: Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!  (Citit de 71315 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Re: Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!
« Răspuns #180 : Miercuri, 09 Decembrie 2015, 10:40 »
 :police: ;) :angel:
•   Atunci cind postati un mesaj folositi Raspunde/Reply (se afla sus/jos pe pagina). Nu trebuie sa abuzati de functia Citat/Quote daca nu este cazul. Nu e nevoie sa citati mesajul anterior de fiecare data, pentru ca atunci cind postati in continuare este evident ca la el faceti referire.  La fel cind e vorba de poze sau clipuri – se incarca inutil pagina.
•   Cind faceti referire la un mesaj aflat mai sus cu citeva posturi/pagini atunci este indicat sa folositi Citat/Quote pentru a preciza cui ii este adresat. daca este un mesaj foarte lung puteti sterge din continut si lasati doar partea care va intereseaza.

Cititi mai multe recomandari pentru postare: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1259.msg116009.html#new
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline mihaif

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 38
Re: Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!
« Răspuns #181 : Miercuri, 09 Decembrie 2015, 21:45 »
Buna seara tuturor,
Totul a fost la superlativ. De la organizare (multumim Gigi si Samiza) si mancare pana la participanti cu care de altfel sper sa mai am ocazia sa ma intalnesc.
Subscriu la o eventuala intalnire in aceeasi formatie.
Pe de alta parte oricine are o idee de activitate este de ajuns sa ma contacteze si voi face tot posibilul sa raspund prezent.
Sa nu uit, daca cineva are drum prin Bucuresti si are nevoie de ghid, sofer, ajutor de orice fel... sa nu ezite sa ma contacteze.
Va imbratiseaza cu mult drag,
Mihaif (Mihai Florian)

Offline Mokika

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 98
« Răspuns #182 : Miercuri, 09 Decembrie 2015, 22:35 »
Multumim, Mihai! Același lucru este valabil și pentru Constanta!
Daca ajungeți,  contactati-mă!  Deja știu ca de sărbători mă voi întâlni cu Dana Dumitrescu.

Offline Elisabeta

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
« Răspuns #183 : Vineri, 11 Decembrie 2015, 17:58 »
Acum o saptamana incepea chefu!! :D

Offline Marga

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 33
« Răspuns #184 : Vineri, 11 Decembrie 2015, 18:06 »
Exact!! Remember!! Eram toți "bagati" pe afinata si pe povesti! Mmm! Ce amintiri frumoase!!

Offline Marga

• Newbie
  • *
« Răspuns #185 : Sâmbătă, 12 Decembrie 2015, 20:29 »
Stranii lucruri se intampla. Am facut aproape 10 ore cu masina, tot drumul numai ceata si acum ma simt destul de fresh, parca nici nu mers atata la volan.  :)
Bruno, ma bucur si eu, ca te-am cunoscut si am mai fost si colegi de camera. Va astept in ospetie cu Florin si pe toti, care doresc sa vina in vizita la Chisinau, sa mergem in cele mai mari beciuri-vinarii din lume si desigur, sa degustam vinuri de calitate.
Vasile, in ianuarie avem in plan(eu si niște prieteni) o ieșire la Chișinău. Dacă vei fi in zona, vrei sa ieși cu noi la o "afinata"?

Offline vasile ili

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
« Răspuns #186 : Sâmbătă, 12 Decembrie 2015, 22:55 »
Vasile, in ianuarie avem in plan(eu si niște prieteni) o ieșire la Chișinău. Dacă vei fi in zona, vrei sa ieși cu noi la o "afinata"?

Desigur, Mihaela. Va astept. Spuneti-mi cand veniti. Scriemi pe msn (facebook), sau sms. Cred, ca ai datele?

Offline Marga

• Newbie
  • *
« Răspuns #187 : Sâmbătă, 12 Decembrie 2015, 23:23 »
Nu le am, Vasile, sau nu-mi dau seama care e e-mailul tau.

Offline Marga

• Newbie
  • *
« Răspuns #188 : Sâmbătă, 12 Decembrie 2015, 23:35 »
Dacă nu te deranjează,lăsa-mi adr ta de mail sau tel.

Offline Forintz

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 27
« Răspuns #189 : Duminică, 13 Decembrie 2015, 09:00 »
Bunadimineata .....asa este a fost o intalnire supertare, imi pare bine ca ne-am cunoscut, si cum a spus colegul meu de camera sper sane mai intalnim cu totii in aceesi formatie. Deja cunosc ca pe Bruno o sa-l vad in curand ......Va doresc tuturor numai bine ...Forintz..... :ban: 

Offline Forintz

• Newbie
  • *
« Răspuns #190 : Duminică, 13 Decembrie 2015, 10:26 »
:police: ;) :angel:
Cititi mai multe recomandari pentru postare: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1259.msg116009.html#new

Astazi am vazut postarile voastre, accept si invitatia lui Vasile, sa vedem cand, chiar n-am fost la Kisinau, apropo am ajuns cu trenul acasa  cam la aceasi ora cu tine ( 09 seara - O alegere neinspirata ). Pentru Dana din Cluj care venea miercuri in Bucuresti te ajutam doar dupa orele 16.00 am tinut minte discutia imi cer scuze!. Am vazut Gina ai ramas in pana pana la urma ...se mai intampla !...dupa cum am citit botezul se apropie si Gigi + Samiza sunt pregatiti sa ne stranga impreuna acasa la Cluj unde fetele vor sa depaseasca performanta de la Sibiel ( ca doar sunt la ele acasa )!   Cam atat scuze pentru greselile de ortografie din ultima postare........Forintz

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #191 : Duminică, 13 Decembrie 2015, 13:47 »
si mesajul pentru mine care era, forintz?!  :)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Forintz

• Newbie
  • *
« Răspuns #192 : Duminică, 13 Decembrie 2015, 22:22 »
ar fi fost mai multe wonderland : am vazut pivnitele de la Vasile -Rep.Moldova, am recitit regulamentul si depasit cele 15 minute pentru editare, si ca incerc sa-ti urmez sfaturile ...   

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #193 : Duminică, 13 Decembrie 2015, 23:05 »
 Multumesc. Sfaturile nu-mi apartin. Sunt... prescrise. Dar ma bucur ca am intrebat.  apropo de pivnite si de Chisinau, imi pare tare rau ca n.am ajuns pe acolo in toamna asta, dupa cum imi propusesem... Mai ales ca sunt la 2 pasi.

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #194 : Luni, 14 Decembrie 2015, 07:47 »
E adevarat ca avem si noi de unde cumpara vinuri de Cricova sau Purcari (de Milești parcă nu prea am văzut),  bomboane Bucuria si, de curand un restaurant La Placinte, dar parca au alt gust la Chisinau :giggle:

Fără glumă, Chișinăul și, cred că mai multe locuri din R. Moldova pot fi descrise ca locuri speciale cu oameni speciali. Dar simt că cei care l-au cunoscut pe Vasile intuiesc sau chiar incep să fie convinși de asta.
 :)  :applause: