Autor Subiect: Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!  (Citit de 71431 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Costelus, Vasile te ruga si sa-i spui cu ce pleci din Iasi. Iar Gigi asteapta sa-i spui de unde sa te ia din Sibiu. (vezi mai sus). Vasile, din Iasi sunt 2 microbuze care pleaca dimineata devreme. Vezi pe www.autogari.ro   
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline wonderland

• Hero Member
Costelus, Vasile te ruga si sa-i spui cu ce pleci din Iasi. Iar Gigi asteapta sa-i spui de unde sa te ia din Sibiu. (vezi mai sus). Vasile, din Iasi sunt 2 microbuze care pleaca dimineata devreme. Vezi pe www.autogari.ro   
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline vasile ili

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
Multumesc Wonderland.

Offline Marga

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 33
Lista transfer Sibiu - Sibiel
1. Costel, ora 14, la
2. Lilly,  ora 12 a.m. din aeroport
3. Elisabeta ora 14 in gara Sibiu
4. Marga-ora 14:15/14:30

Marga, Costel de unde va iau?
Din cate am aflat de la dispecer, maxi taxi ar trebui sa ajungă pe langa gara Sibiu la ora 14.

Offline wonderland

• Hero Member
Re: Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!
« Răspuns #79 : Vineri, 27 Noiembrie 2015, 07:39 »
Lista transfer Sibiu - Sibiel
1. Costel, ora 14, la Gara Sibiu
4. Marga-ora 14, langa Gara Sibiu

Oricum, asigurati-va ca aveti numarul de telefon al lui Gigi.

eu vin cu trenul de la iasi,iar in sibiu spuneti mi unde este punctul de intalnire?multumesc. p.s. si la ce ora?

Marga, Costel de unde va iau?

Costelus, dupa cum vezi, punctul de intalnire tu trebuie sa-l dai. Unde cobori? Daca vii cu trenul cel mai probabil in Gara Sibiu, nu?

Dar, sunt foarte curioasa ce tren ai gasit. Nu exista niciun tren direct Iasi - Sibiu, iar cu schimbarepare....lung si complicat.

Multumesc Wonderland.
Pentru putin!  :)

Eu am treaba la Iasi joi, si planificam sa merg cu masina. Insa, vad, ca se dezlantuie ninsorile si ca alternativa analizez si plecarea cu trenul.

Nu cred ca vor fi ninsori asa de mari. Eu zic sa mai vezi prognoza meteo atunci mai aproape. E cam complicat cu microbuzul (ai la 7 din Iasi- Autogara Vest, cu sosire la 16.00 sau cu trenul, cu care mi se pare o epopee)

PS -  admin, scuze pentru mesajele triple postate, se pare ca de pe telefon nu prea ma pricep sa postez, plus ca ma limiteaza la numarul de caractere si utilizarea altor optiuni :crazy2:

Offline Elisabeta

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
Re: Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!
« Răspuns #80 : Vineri, 27 Noiembrie 2015, 09:16 »
Oricum, asigurati-va ca aveti numarul de telefon al lui Gigi.

Buna dimineata. Unde gasim nr. de telefon al lui Gigi?

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #81 : Vineri, 27 Noiembrie 2015, 09:36 »
Pe site www.singlescamp.ro la Contacte.

Offline nico_gl

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #82 : Vineri, 27 Noiembrie 2015, 09:43 »
Marga, eu trec vama pe la Albita, apoi Husi, Barlad, Tecuci, mai departe Brasov, Sibiu. Daca poti veni vineri dimineata la Tecuci, atunci e bine. Altfel imi trebuie 2 ore in plus in o directie si alte 2 in alta. E prea mult.  ;)
Nico-Gl la fel, daca poti sa vii la Tecuci, atunci putem merge impreuna mai departe. :-\

Livia Petruse eu planific sa trec prin Brasov vineri aproximativ pe la orele 11-00 -13-00. :)
Pt. Vasile ILI.
Iti multumesc mult de oferta! In jur de ce ora ajungi in Tecuci? 

Offline carly

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
« Răspuns #83 : Vineri, 27 Noiembrie 2015, 15:07 »
Multumesc SIMONA_ARAD, hai sa vorbim la telefon, nr meu este 0740-353959  :flori:

Offline vasile ili

• Newbie
  • *
« Răspuns #84 : Vineri, 27 Noiembrie 2015, 15:50 »

Pt. Vasile ILI.
Iti multumesc mult de oferta! In jur de ce ora ajungi in Tecuci? 

Nico-Gl, uite, cum sta treaba. Joi sant la Iasi si lucrez pana seara acolo. Pana la mesajul acesta al tau, ma gandeam sa merg prin Bacau, apoi Brasov, si mai departe. Acelasi timp imi i-a sa merg prin Vaslui, si daca mergi cu mine, atunci fac un popas la Tecuci, de acolo la 8 dimineata plecam. Daca e bine, da-mi un numar de contact sa ne putem suna. Eu acum nu am inca o cartela din Romania, numai din R. Moldova, (+37369119303). Pana joi o sa am si din Romania, desigur, ca il transmit prin un sms. Daca nu mergi cu mine, atunci o i-au pe celalat drum, prin Bacau si acolo si ma opresc pe noapte. Da-mi de stire ce decizi.

Offline vasile ili

• Newbie
  • *
« Răspuns #85 : Vineri, 27 Noiembrie 2015, 15:54 »
Wonderland,
 sfaturile tale imi sant de folos si iti sant recunascator. Mie imi place sa conduc eu si deaceia prefer sa vin cu masina mea. O alternativa este un tren, dar dupa cum scrii - nu este un tren direct.

Offline costelus

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 29
« Răspuns #86 : Vineri, 27 Noiembrie 2015, 18:09 »
buna.este iasi- vintu de jos- sibiu. DA cobor in gara sibiu.

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #87 : Vineri, 27 Noiembrie 2015, 20:56 »
Deci, cam asa arata lista dinala transfer Sibiu - Sibiel
1. Costel, ora 14, din Gara Sibiu
4. Marga-ora 14/14.15, langa Gara Sibiu

Offline DanaDumitrascu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 49
« Răspuns #88 : Sâmbătă, 28 Noiembrie 2015, 05:36 »
Multumesc frumos Cori. Da vin pana la Bucuresti si mergem impreuna. Nr meu de telefon este 0730 477 522. Te rog sa ma suni cand poti . Pup !

Offline cori

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
« Răspuns #89 : Sâmbătă, 28 Noiembrie 2015, 19:54 »
M-am hotarat sa vin cu masina pentru ca am deja o partenera de drum, pe Dana Dumitrascu. Plecam din Bucuresti - Pitesti - Valcea - Sibiu - Sibiel. Mai avem loc in masina  asa ca, daca cineva de pe traseu nu are asigurat transportul ajutam cu placere.