Autor Subiect: Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!  (Citit de 71318 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

SIMONA_ARAD

• Vizitator
Re: Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!
« Răspuns #45 : Marți, 24 Noiembrie 2015, 16:07 »
Hello :) Eu vin din Timisoara, mai este cineva din zona? Nu am transport  :help:
Buna,Carly. Daca reusesti sa ajungi in Arad eu te primesc cu drag. Anunta- ma!

Offline costelus

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 29
Re: Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!
« Răspuns #46 : Marți, 24 Noiembrie 2015, 16:59 »
buna.eu vin din iasi si ajung la sibiu la ora 14 se pune transport pana la sibiel ?

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #47 : Marți, 24 Noiembrie 2015, 18:55 »
buna.eu vin din iasi si ajung la sibiu la ora 14 se pune transport pana la sibiel ?

Nu se pune, doar se cere si se  ofera ajutor ;)

Daca citesti cu atentie ai sa vezi ca lumea s-a organizat cumva. Daca printre cei care vin cu masina din diferite directii mai are cineva un loc cu siguranta va da vreun semn.

Daca nu, iata ca Gigi s-a oferit sa dea o mana de ajutor.
Astept deci pe cei care au nevoie de ajutor pt transfer Sibiu - Sibiel. 

Cei care nu au gasit alta solutie si au nevoie totusi de ajutor pentru ajuns de la Sibiu la Sibiel s-ar putea deschide o lista, in care sa se treaca numele, ora si locul in care ajunge fiecare in Sibiu. Luati lista cu copy paste si adaugati-va.

De ex.
Lista transfer Sibiu - Sibiel
1. Costel, ora 14, la
2.
3.
...........
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Mokika

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 98
« Răspuns #48 : Marți, 24 Noiembrie 2015, 18:59 »
Din Constanta, cine mai vine? Am văzut ca Bruno merge cu mașina proprie, e posibil sa se fi ocupat locurile. Sper sa nu rămân pe dinafara.

Offline bruno

• Full Member
  • Mesaje postate: 137
« Răspuns #49 : Marți, 24 Noiembrie 2015, 19:24 »
ciao Mokika,
ai noroc pentru ca imi a sunat Marga si nu mai vine cu mine, pentru ca va pleca de la Galati.
Daca vrei poti gasi numerul meu pe forum si vedem unde ne intilnim si la ce ora plecam.

Offline Mokika

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 98
« Răspuns #50 : Marți, 24 Noiembrie 2015, 19:35 »
Mulțumesc,  Bruno! Te voi contacta înainte de plecare sa văd Cum o sa fac sa mă potrivesc cu voi.

Offline nico_gl

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #51 : Miercuri, 25 Noiembrie 2015, 09:12 »
Buna. Pleaca cineva din Galati sau are drum prin zona?

Offline livia.petruse

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #52 : Miercuri, 25 Noiembrie 2015, 10:26 »
Buna.Am facut rezervare pentru mine si prietena mea sa participam la aceasta intalnire(prima in acest  grup).Vine cineva de la Brasov? Sau Bucuresti cu trecere prin Brasov?Multumesc.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #53 : Miercuri, 25 Noiembrie 2015, 12:07 »
Mai sunt doar 6 locuri!

Offline vasile ili

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
« Răspuns #54 : Miercuri, 25 Noiembrie 2015, 12:56 »
Marga, eu trec vama pe la Albita, apoi Husi, Barlad, Tecuci, mai departe Brasov, Sibiu. Daca poti veni vineri dimineata la Tecuci, atunci e bine. Altfel imi trebuie 2 ore in plus in o directie si alte 2 in alta. E prea mult.  ;)
Nico-Gl la fel, daca poti sa vii la Tecuci, atunci putem merge impreuna mai departe. :-\

Livia Petruse eu planific sa trec prin Brasov vineri aproximativ pe la orele 11-00 -13-00. :)

Offline Marga

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 33
« Răspuns #55 : Miercuri, 25 Noiembrie 2015, 13:01 »
Marga, eu trec vama pe la Albita, apoi Husi, Barlad, Tecuci, mai departe Brasov, Sibiu. Daca poti veni vineri dimineata la Tecuci, atunci e bine. Altfel imi trebuie 2 ore in plus in o directie si alte 2 in alta. E prea mult.  ;)
Nico-Gl la fel, daca poti sa vii la Tecuci, atunci putem merge impreuna mai departe. :-\

Livia Petruse eu planific sa trec prin Brasov vineri aproximativ pe la orele 11-00 -13-00. :)
.   Iti multumesc MULT ptr răspuns Vasile ILI !! Ne vedem cu toții la destinație!! Drum bun la toata lumea!

Offline DanaDumitrascu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 49
« Răspuns #56 : Miercuri, 25 Noiembrie 2015, 17:05 »
Buna seara !
Sunt Dana din Ploiesti. Am facut astazi rezervare . Sper sa primesc un raspuns pozitiv si sa ajung sa cunosc oameni frumosi ca voi. Daca aflati vesti despre tranport va rog sa scrieti aici. Prefer sa vin la Bucuresti decat sa plec singura de la mine.
O seara buna !

Offline Lilly

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
« Răspuns #57 : Miercuri, 25 Noiembrie 2015, 17:10 »

Ar fi tare bine daca Gigi ar putea oferi un Transfer Sibiu-Sibiel.
Ma alatur pe lista de mai jos cu speranta ca va iesi ceva

1. Costel, ora 14, la
2. Lilly,  ora 12 a.m. din aeroport
3.
...........

Offline Marga

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 33
« Răspuns #58 : Miercuri, 25 Noiembrie 2015, 17:51 »
Ar fi tare bine daca Gigi ar putea oferi un Transfer Sibiu-Sibiel.
Ma alatur pe lista de mai jos cu speranta ca va iesi ceva

1. Costel, ora 14, la
2. Lilly,  ora 12 a.m. din aeroport
3.Marga-in jur de 14:15/ 14:30
...........

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #59 : Miercuri, 25 Noiembrie 2015, 18:09 »
Tot ajutorul meu, doar sa stiu orele de sosire. O sa fiti cu totii transferati la Sibiel.