Autor Subiect: Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!  (Citit de 71468 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cori

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
Re: Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!
« Răspuns #60 : Miercuri, 25 Noiembrie 2015, 20:41 »
Buna seara! Am facut si eu rezervare azi. Stie cineva cam in cat timp primim raspunsul?
Eu vin din Bucuresti. Daca se poate circula ok, vin cu masina mea; daca vine vreo ninsoare mare, prefer trenul. Nu ma vad impingand masina prin nameti. Daca vin cu masina pot lua inca 3 persoane cu mine, cu rezerva mentionata anterior legata de zapada. Chiar daca sunt femeie, conduc foarte bine, nu va fie frica. Conduc de 30 de ani in Bucuresti si in tara si "pe afara", zi de zi, nu sunt sofer de duminica.

Offline cori

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
Re: Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!
« Răspuns #61 : Miercuri, 25 Noiembrie 2015, 20:48 »
Dana Dumitrascu te iau eu cu mine , daca vii la Bucuresti. Nici eu nu vreau sa merg singura. Am o rezerva legata de vreme, am postat deja asta. Daca in noaptea de 3 spre 4 cade vreo ninsoare de se inzapezesc drumurile renunt la masina si ma urc in tren.

Offline Elisabeta

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
« Răspuns #62 : Miercuri, 25 Noiembrie 2015, 21:20 »
Lista transfer Sibiu - Sibiel
1. Costel, ora 14, la
2. Lilly,  ora 12 a.m. din aeroport
3. Elisabeta ora 14 in gara Sibiu

Offline Marga

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 33
« Răspuns #63 : Miercuri, 25 Noiembrie 2015, 21:42 »
Ar fi tare bine daca Gigi ar putea oferi un Transfer Sibiu-Sibiel.
Ma alatur pe lista de mai jos cu speranta ca va iesi ceva

1. Costel, ora 14, la
3.Marga-ora 14:15/14:30
...........

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #64 : Miercuri, 25 Noiembrie 2015, 22:40 »
1. Costel, ora 14, la
4. Marga-ora 14:15/14:30

Marga, Costel de unde va iau?

Offline Marga

• Newbie
  • *
« Răspuns #65 : Miercuri, 25 Noiembrie 2015, 22:57 »
1. Costel, ora 14, la

.  Fara nici un fel de intentie de a supăra dându-mi cu părerea, poate e mai usor sa ne indicați dvs o locatie unde sa ne intalnim toti cei care nu avem transport din Sibiu la Sibiel ( in fata vreunui hotel sau o alta clădire importantă pe care sa o găsim cu usurinta. De exemplu,eu voi veni pana in Sibiu cu un maxi taxi si habar n-am unde are acesta oprire in Sibiu si nici nu pot fi sigura ca ajunge la ora pe care a precizat-o. Dar cu siguranță pot lua un taxi si pot ajunge acolo unde stabiliti dvs un punct de întâlnire.

Offline Marga

• Newbie
  • *
« Răspuns #66 : Miercuri, 25 Noiembrie 2015, 23:03 »
.  Fara nici un fel de intentie de a supăra dându-mi cu părerea, poate e mai usor sa ne indicați dvs o locatie unde sa ne intalnim toti cei care nu avem transport din Sibiu la Sibiel ( in fata vreunui hotel sau o alta clădire importantă pe care sa o găsim cu usurinta. De exemplu,eu voi veni pana in Sibiu cu un maxi taxi si habar n-am unde are acesta oprire in Sibiu si nici nu pot fi sigura ca ajunge la ora pe care a precizat-o. Dar cu siguranță pot lua un taxi si pot ajunge acolo unde stabiliti dvs un punct de întâlnire. Cred ca efortul dvs de a ne recupera pe toti din diferite locuri e prea mare.
1. Costel, ora 14, la

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Marga, dupa ce ai sa-l cunosti pe Gigi, ai sa vezi ca nu e doar amabil, ci si eficient. cred ca poti intreba la firma unde ai facut rezervarea unde e statia finala in Sibiu, sa lasi mesaj aici sau sms.Gasesti si nr de tel a lui Gigi pe site, pe facebook.
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline wonderland

• Hero Member
Buna seara! Am facut si eu rezervare azi. Stie cineva cam in cat timp primim raspunsul?
in cateva zile. cauta si in spam. Poti sa intrebi si pe samiza@bonvoyage.ro
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Pentru cei care fac rezervari si nu primesc Email-ul de plata a avansului:
- posibil ca adresa de Email cu care v-ati inscris sa fie gresita
- posibil sa aveti un filtru SPAM care sa nu permita primirea mesajelor de la anumite adrese de Email
Pt ca transmiterea mesajelor este automata, nu intra in discutie alte posibilitati pt care nu ati primit Email-ul.
Repetati inscrierea cu atentie la completarea adresei d-voastra de Email sau luati legatura in agentie office@bonvoyagesibiu.ro

Offline Mirela N

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  Buna! Sunt noua in grup , aceasta este prima actiune la care particip. Vin din Brasov cu masina mea. Nu sunt chiar sofer de duminica. Cine doreste sa vina cu mine ma poate anunta pe "Forum" si vedem apoi cum luam legatura.

Offline costelus

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 29
eu vin cu trenul de la iasi,iar in sibiu spuneti mi unde este punctul de intalnire?multumesc. p.s. si la ce ora?
.

Offline vasile ili

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
Costelus, la ce ora este trenul de la Iasi si cat timp face? Eu am treaba la Iasi joi, si planificam sa merg cu masina. Insa, vad, ca se dezlantuie ninsorile si ca alternativa analizez si plecarea cu trenul din Iasi.

Offline costelus

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 29
imi pare rau ,dar am luat biletele ,e mai sigur.

Offline wonderland

• Hero Member
Costelus, Vasile te ruga si sa-i spui cu ce pleci din Iasi. Iar Gigi asteapta sa-i spui de unde sa te ia din Sibiu. (vezi mai sus). Vasile, din Iasi sunt 2 microbuze care pleaca dimineata devreme. Vezi pe www.autogari.ro