Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!
Lilly:
Buna dimineata dragii mei,
daca printre cei care vor veni la Sibiel exista cineva care pleaca sau trece prin Sibiu, il /o rog sa ma culeaga si pe mine din Aeroport daca e posibil. Eu voi ateriza in Sibiu in jur de 11:40.
( Nu cunosc absolut deloc zona Aeroport Sibiu)
Sau daca cineva cunoaste zona si ma poate ajuta cu informatii utile de genul Transport cu Taxi/ etc.....
SIMONA_ARAD:
Bună seara,Lilly!
Eu te-aș lua cu mare drag din aeroport, dar ajung undeva spre seară la Sibiel. Plec în cursul după-amiezii din Arad,așa că voi deja veți fi la un pahar de vin în jurul focului când eu voi ajunge.
:)
bruno:
buna seara Topcian Florica ,
eu am o masina 4x4, BMW, si as putea sa iti aduc la Sibiel si la Targu Mures pentru ca si eu particip la aceste doue evenimente.
Problema e ca locuiesc in Constanta si nu cunosc foarte bine Bucuresti.
As putea sa te iau undeva pe traseu, de pilda la intrare autostradei spre Pitesti sau un loc usor de gasi la marginea Bucurestiului.
Daca vremea va fi buna ne putem intilni spre ora 9, dar pentru detalii vedem cum ne lamurim.
Pentru Lilly pot sa spun ca as putea sa iti iau la aeroport ca stiu unde este, doar ca nu pot sa iti asigur la ce ora voi ajunge acolo.
Daca esti dispusa sa astepti cam 2 - 3 ore, putem sa mergem impreuna pana la Sibiel.
Voi face asta pentru un bun inceput la participare si prietenia nostra la singles camp.
Daca sinteti interesate scrieti ceva pe aici si vedem cum ne putem contacta direct :thumbup:
bruno:
Pentru CameliaS,
cum am spus la Topcian Florica poti sa vii cu mine la Sibiel pentru ca am un loc in masina.
Problema e cu locul de intilnire(vezi ce am zis la Topcian Florica), dar sigur putem gasi o solutie.
Astept un raspuns din partea ta si dupa vedem cum facem.
Abia astept sa facem prietenie.
bruno:
ciao Lilly,
eu voi trece pe Sibiu si pot sa iti iau la aeroport, dar nu cred ca voi ajunge la ora 12, venind din Constanta.
Daca me astepti cred ca voi ajunge la ora 14 circa, depinde si de vremea.
Daca esti interesata spune si vedem cum comunicam :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă