Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!

<< < (4/44) > >>

lm:
Buna Camelia si Simona,
Sunt Luminita din Bucuresti si sunt la fel de "noua"! Astept cu nerabdare sa ne cunoastem.
Camelia, transportul nu este organizat, fiecare vine pe cont propriu.
Toate cele bune si pe curand!

CameliaS:
Va multumesc pentru raspunsuri. Eu sper totusi sa se organizeze un transport si din Bucuresti. Asteptam sa se remedieze problemele legate de IT si cu siguranta Organizatorii ne vor ajuta cu acest aspect.

Sa aveti o zi buna :)

Lilly:
Va Salut pe toti cei care vom fi impreuna la Sibiel !
Sunt noua in Camp, nerabdatoare sa revin in Romania si sa ma bucur la maxim de locurile frumoase si mai ales de voi toti cu care voi fi impreuna !

SIMONA_ARAD:

--- Citat din: Lilly din Luni, 02 Noiembrie 2015, 12:41 ---Va Salut pe toti cei care vom fi impreuna la Sibiel !
Sunt noua in Camp, nerabdatoare sa revin in Romania si sa ma bucur la maxim de locurile frumoase si mai ales de voi toti cu care voi fi impreuna !

--- Terminare citat ---

Bine ai venit ,Lilly! Si eu sunt in prima activitatate in SC. Sigur va fi ceva de neuitat ,dupa spusele celor mai vechi.  :thumbup:

Topcian Florica:
Buna ziua si un salut calduros tuturor!
  Eu sunt, Florica, si ma alatur noilor veniti in acest grup, cu toata bucuria.
M-am inscris si voi participa la doua din actiunile grupului, " Prieteni noi de sarbatori" respectiv "Revelion 2015", cu plecare din Bucuresti.
Din tot ce am citit pe site si pe forum, am toata increderea ca o sa intalnesc oameni minunati, dispusi ca si mine, sa ne petrecem impreuna timpul de sarbatori si.......... Ce poate fi mai minunat decat......petrecerea timpului binecuvantat al sarbatorilor, intr-o companie si un mediu placut?
 Va imbratisez....virtual, cu drag, pe toti! :angel:
Florica
p.s. Daca se va organiza ceva transport  comun....ar fi super ok...macar pentru revelion...cu plecare - 30 dec. Sper sa aflu vesti pe aici, daca nu...ok, sunt deschisa la propuneri de calatorit impreuna ....cu  masina mea sau...a altcuiva....fiind iarna....nu la am cu mecanica...deloc....dar...sa speram ca nu va fi pana....nici macar de cauciuc .... nu ca as fi schimbat cauciucurile pentru ...sezon....:laugh:
 MARE E DUMNEZEU!    :-*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă