Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!
Lilly:
Simona si Bruno, va multumesc pt raspuns.
Bruno, daca nu gasesc alta solutie te anunt din timp.
Va doresc o zi frumoasa !
Topcian Florica:
Buna ziua.
Bruno, iti multumesc pentru propunere si m-as bucura sa calatoresc impreuna cu tine si cu cei care doresc sa raspunda ofertei tale, fara grija ....cauciucurilor....
In privinta Bucurestiului, nici eu nu il cunosc .... doar lucrez in Bucuresti.
Dar, ma voi gandi, sa vedem unde ar fi optim pentru tine sa ma iei si iti voi comunica.
Unde ar fi optim pentru mine stiu dar...nu vreau sa te abati din drum. :magic:
Presupun ca vii de la Constanta pe autostrada si....probabil o sa mergi pe una din variante pentru a ajunge la autostrada....spre Pitesti.
Nu stiu daca am voie sa-ti transmit, numarul de telefon aici, ca sa putem comunica cu privire la punctul de intalnire pe traseu si...la ora dar.....facem o incercare: 0736704691.
Cu multumiri!
Florica
Marga:
--- Citat din: mirceabatrinul din Duminică, 18 Octombrie 2015, 19:33 ---As fi interesat de plimbarea la Sibiel, se aduna ceva lume??
--- Terminare citat ---
Buna! Si eu m-am înscris. Vine cineva din Constanta sau Galati?
Marga:
--- Citat din: bruno din Luni, 16 Noiembrie 2015, 19:37 ---ciao Lilly,
eu voi trece pe Sibiu si pot sa iti iau la aeroport, dar nu cred ca voi ajunge la ora 12, venind din Constanta.
Daca me astepti cred ca voi ajunge la ora 14 circa, depinde si de vremea.
Daca esti interesata spune si vedem cum comunicam :)
--- Terminare citat ---
Buna seara tuturor! Daca mai e vreun loc liber in masina spre Sibiel (ptr 4-6 Dec), as merge si eu daca nu e prea mare deranjul. M-ar avantaja cineva din Constanta sau Galati.
bruno:
ciao Marga,
daca vrei poti sa vii cu mine, plecand din Constanta.
Asta e telefonul meu 0736939330. Suna si vedem cum facem. :thumbup:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă