Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!
Marga:
--- Citat din: vasile ili din Duminică, 06 Decembrie 2015, 22:47 ---Stranii lucruri se intampla. Am facut aproape 10 ore cu masina, tot drumul numai ceata si acum ma simt destul de fresh, parca nici nu mers atata la volan. :)
Bruno, ma bucur si eu, ca te-am cunoscut si am mai fost si colegi de camera. Va astept in ospetie cu Florin si pe toti, care doresc sa vina in vizita la Chisinau, sa mergem in cele mai mari beciuri-vinarii din lume si desigur, sa degustam vinuri de calitate.
--- Terminare citat ---
Vasile, in ianuarie avem in plan(eu si niște prieteni) o ieșire la Chișinău. Dacă vei fi in zona, vrei sa ieși cu noi la o "afinata"?
vasile ili:
--- Citat din: Marga din Sâmbătă, 12 Decembrie 2015, 20:29 ---Vasile, in ianuarie avem in plan(eu si niČte prieteni) o ieČire la ChiČinÄu. DacÄ vei fi in zona, vrei sa ieČi cu noi la o "afinata"?
--- Terminare citat ---
Desigur, Mihaela. Va astept. Spuneti-mi cand veniti. Scriemi pe msn (facebook), sau sms. Cred, ca ai datele?
Marga:
Nu le am, Vasile, sau nu-mi dau seama care e e-mailul tau.
Marga:
Dacă nu te deranjează,lăsa-mi adr ta de mail sau tel.
Forintz:
Bunadimineata .....asa este a fost o intalnire supertare, imi pare bine ca ne-am cunoscut, si cum a spus colegul meu de camera sper sane mai intalnim cu totii in aceesi formatie. Deja cunosc ca pe Bruno o sa-l vad in curand ......Va doresc tuturor numai bine ...Forintz..... :ban:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă