Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!

<< < (37/44) > >>

wonderland:
 :police: ;) :angel:

--- Citat din: julia din Miercuri, 28 Decembrie 2011, 16:27 ---•   Atunci cind postati un mesaj folositi Raspunde/Reply (se afla sus/jos pe pagina). Nu trebuie sa abuzati de functia Citat/Quote daca nu este cazul. Nu e nevoie sa citati mesajul anterior de fiecare data, pentru ca atunci cind postati in continuare este evident ca la el faceti referire.  La fel cind e vorba de poze sau clipuri – se incarca inutil pagina.
•   Cind faceti referire la un mesaj aflat mai sus cu citeva posturi/pagini atunci este indicat sa folositi Citat/Quote pentru a preciza cui ii este adresat. daca este un mesaj foarte lung puteti sterge din continut si lasati doar partea care va intereseaza.

--- Terminare citat ---

Cititi mai multe recomandari pentru postare: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1259.msg116009.html#new

mihaif:
Buna seara tuturor,
Totul a fost la superlativ. De la organizare (multumim Gigi si Samiza) si mancare pana la participanti cu care de altfel sper sa mai am ocazia sa ma intalnesc.
Subscriu la o eventuala intalnire in aceeasi formatie.
Pe de alta parte oricine are o idee de activitate este de ajuns sa ma contacteze si voi face tot posibilul sa raspund prezent.
Sa nu uit, daca cineva are drum prin Bucuresti si are nevoie de ghid, sofer, ajutor de orice fel... sa nu ezite sa ma contacteze.
Va imbratiseaza cu mult drag,
Mihaif (Mihai Florian)

Mokika:
Multumim, Mihai! Același lucru este valabil și pentru Constanta!
Daca ajungeți,  contactati-mă!  Deja știu ca de sărbători mă voi întâlni cu Dana Dumitrescu.

Elisabeta:
Acum o saptamana incepea chefu!! :D

Marga:
Exact!! Remember!! Eram toți "bagati" pe afinata si pe povesti! Mmm! Ce amintiri frumoase!!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă