Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!
Forintz:
--- Citat din: wonderland din Miercuri, 09 Decembrie 2015, 10:40 --- :police: ;) :angel:
Cititi mai multe recomandari pentru postare: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1259.msg116009.html#new
--- Terminare citat ---
Astazi am vazut postarile voastre, accept si invitatia lui Vasile, sa vedem cand, chiar n-am fost la Kisinau, apropo am ajuns cu trenul acasa cam la aceasi ora cu tine ( 09 seara - O alegere neinspirata ). Pentru Dana din Cluj care venea miercuri in Bucuresti te ajutam doar dupa orele 16.00 am tinut minte discutia imi cer scuze!. Am vazut Gina ai ramas in pana pana la urma ...se mai intampla !...dupa cum am citit botezul se apropie si Gigi + Samiza sunt pregatiti sa ne stranga impreuna acasa la Cluj unde fetele vor sa depaseasca performanta de la Sibiel ( ca doar sunt la ele acasa )! Cam atat scuze pentru greselile de ortografie din ultima postare........Forintz
wonderland:
si mesajul pentru mine care era, forintz?! :)
Forintz:
ar fi fost mai multe wonderland : am vazut pivnitele de la Vasile -Rep.Moldova, am recitit regulamentul si depasit cele 15 minute pentru editare, si ca incerc sa-ti urmez sfaturile ...
wonderland:
Multumesc. Sfaturile nu-mi apartin. Sunt... prescrise. Dar ma bucur ca am intrebat. apropo de pivnite si de Chisinau, imi pare tare rau ca n.am ajuns pe acolo in toamna asta, dupa cum imi propusesem... Mai ales ca sunt la 2 pasi.
wonderland:
E adevarat ca avem si noi de unde cumpara vinuri de Cricova sau Purcari (de Milești parcă nu prea am văzut), bomboane Bucuria si, de curand un restaurant La Placinte, dar parca au alt gust la Chisinau :giggle:
Fără glumă, Chișinăul și, cred că mai multe locuri din R. Moldova pot fi descrise ca locuri speciale cu oameni speciali. Dar simt că cei care l-au cunoscut pe Vasile intuiesc sau chiar incep să fie convinși de asta.
:) :applause:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă