Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!
wonderland:
--- Citat din: admin din Marți, 08 Decembrie 2015, 17:20 ---Un grup care m-a umplut de bucurie, de optimism, care a readus scanteia care m-a animat in 2010...Si atunci lumea povestea aici, se bucura de noile prietenii, s-a tinut topicul deschis mult timp dupa....Acesta este cu adevarat spiritul SC, pentru acesta m-am chinuit aproape 7 ani....
--- Terminare citat ---
Gigi, mă gândeam că, într-un fel, e ca la schimbarea generațiilor în școală. Pe de o parte culegi roadele din munca acestor ani, pe de altă parte ai luat din nou...clasa I. :thumbup:
Dar e foarte frumos ce se întâmplă. se simte o mare căldură și bucurie, chiar și așa...din fața laptopului.
Succes ție, prietenii frumoase tuturor!
Marga:
Nu doar păreti, ci, cu siguranță sunteti o persoana foarte inteleapta si deosebita. Ne-ar face MARE placere daca ne-ati onora cu prezenta (nu doar on line), la următoarea întâlnire , sa ne împărtășiți din intelepciunea dvs si nu numai!
wonderland:
Multumesc, Marga! (eu am sa pastrez modul de adresare obișnuit pe aici ;) )
Dar, a sunat de, brusc, m-am vazut de 100 de ani :) Si n-am ajuns nici la jumătate. :2funny:
De înțelepciune...ce să zic. Se pare că sunt. Mai ales când e vorba de alții. :whistle:
Marga:
Încet, încet o sa va "tutuiesc"!
SIMONA_ARAD:
--- Citat din: admin din Marți, 08 Decembrie 2015, 17:20 ---Nici nu puteti sa va dati seama ce e in sufletul unui organizator cand afla ce legaturi se creeaza in urma unui eveniment de a carui "vina" se face.... :)
Un grup care m-a umplut de bucurie, de optimism, care a readus scanteia care m-a animat in 2010...Si atunci lumea povestea aici, se bucura de noile prietenii, s-a tinut topicul deschis mult timp dupa....Acesta este cu adevarat spiritul SC, pentru acesta m-am chinuit aproape 7 ani....Mi se umple inima de fericire vazand atatia oameni buni, placuti, deschisi, petrecareti stransi in jurul unui proiect caruia la inceput nimeni nu-i dadaea vreo sansa... ???
Vad ca s-a scris pe aici ca s-ar dori mult o reintalnire a acestui grup....Este destul de greu, dar sa stiti ca am sa incerc....Dupa ce l-am vazut pe Bruno intors de 3 ori din drum, dupa ce am vazut cum v-ati luat ramas bun unul de la altii, dupa ce am revazut filmuletele, ma gandesc serios la posibilitatea tehnica pt un reload.... ::)
Ati fost un grup de nota 10! Si ar fi pacat sa nu va mai intalniti odata! Ma gandesc la zona Cluj pt ca de acolo au venit cei mai multi....Stiu ca e greu pt Constanta....dar am inteles ca Bruno este un conducator auto f.bun asa ca....ce ziceti? V-as propune un eveniment simplu, cu cat mai putina cheltuiala cu putinta, poate sa gatim noi acolo...
--- Terminare citat ---
De la Arad raspunsul e pozitiv. Va imbratisez cu drag pe toti.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă