Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!

<< < (3/44) > >>

wonderland:
N-am prea auzit de iesiri in SC si mai ales la Sibiel in care lumea sa nu se adune. Chiar daca e vorba de persoane care sunt la prima lor... plimbare.  ::)

admin:
Am primit azi pe Email o intrebare referitoare la Sarata Monteoru, la fel cineva intreba daca se tine....Raspund si aici...Nu sunt locuri destule! Toate actiunile se tin i majoritatea cu 100% locuri ocupate. Deci Mircea te astept la o palinca si un soric!

CameliaS:
Buna tuturor,

Eu sunt Camelia, din Bucuresti... si mi-am facut curaj sa ma inscriu si sa achit avansul pentru prima iesire. Incerc sa imi fac curaj de cateva luni si cred ca aceasta iesire, special organizata pentru cei noi in grup, este mai mult decat binevenita :)
As vrea sa stiu daca se organizeaza transport si din Bucuresti.

Multumesc frumos!

florin69:
Da Camelia, de obicei asa se procedeaza. In mai toate excursiile, pleaca un microbuz din Bucuresti  si unul din Sibiu. In cazul acesta , locatia fiind Sibiel nu mai pleaca cel din Sibiu, se face doar un transfer Sibiu- Sibiel pt. cei catre vin cu trenul din alte zone... Urmareste forumul ca se va deschide la un moment dat lista microbuz Bucuresti. Se pleaca de la MOL Pacii , vis a vis de autogara Militari.....
Posibil sa ne gasim la microbuz.... ;)

SIMONA_ARAD:

--- Citat din: CameliaS din Luni, 19 Octombrie 2015, 15:41 ---Buna tuturor,

Eu sunt Camelia, din Bucuresti... si mi-am facut curaj sa ma inscriu si sa achit avansul pentru prima iesire. Incerc sa imi fac curaj de cateva luni si cred ca aceasta iesire, special organizata pentru cei noi in grup, este mai mult decat binevenita :)
As vrea sa stiu daca se organizeaza transport si din Bucuresti.

Multumesc frumos!

--- Terminare citat ---
Buna seara ,Camelia!
Ma regasesc in vorbele tale...cu acelasi curaj despre care vorbesti m-am inscris si eu
Simona sunt,din Arad si sunt nerabdatoare sa va cunosc si sa ma relaxez cateva zile la Sibiel.
Va imbratisez!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă