Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!

<< < (29/44) > >>

admin:
Am in planurile de viitor si Chisinaul... :)

Am transmis si filmuletele. La toti participantii. Repet, daca nu ati primit cele doua Email-uri cu poze, lista si filmulete, imi puteti scrie pe office@singlescamp.ro si va retransmit. Intr-un interval de maxim o saptamana, pt ca doar atat sunt active link-urile.

Marga:
Multumim! Multumim! Multumim! Nota 20 ptr TOT!!! Abia așteptam sa ne revedem in circumstante la fel de frumoase!!

wonderland:

--- Citat din: wonderland din Luni, 07 Decembrie 2015, 07:39 --- mi-e mi-a starnit
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,51.msg106853.html#msg106853

--- Terminare citat ---

:fight: "mi-e" e un "mie"sub efectul Margaritarului de Milesti  :2funny:

--- Citat din: admin din Luni, 07 Decembrie 2015, 08:03 ---Am in planurile de viitor si Chisinaul... :)

--- Terminare citat ---

:thumbup: chiar merita. Chisinaul cu toate parcurile lui (Botanica, Dendrologic, Zoo, Valea Morilor), muzee interesante,  cramele de la Milesti si Cricova si ceva drumetii (una interesanta pare pe traseul Ocnita-Naslavcea-Sorocea.
Codrii Moldovei sunt o minunatie si numai cand treci prin ei, pe sosea, imi imaginez ca ascund poteci de vis...
 :applause:

Marga:
Dnul Gigi, m-am uitat "peste" excursia "Carnaval la Sibiel" din 4-6 Martie. La "Detalii", in descrierea evenimentului sunt trecute din greșeală zilele de 6,7 si 8 Martie.

admin:
Asa este.... ??? copy/paste si n-am inlocuit datele... :-[ Va multumesc pt observatie!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă