Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!

<< < (30/44) > >>

Topcian Florica:
Buna ziua.  Desigur am ajuns cu totii acasa si...intre timp la munca.....dar... cu un alt elan... dupa un week end petrecut.... cu oameni minunati, dornici de prietenii si distractie, intr-un cadru de vis, cu niste gazde calde si primitoare, ce sa mai.....nu intotdeauna cuvintele... pot cuprinde....trairile....
Suntem mai bogati cu totii ....dupa aceste evenimente....si cu sufletul mai deschis....spre nou.....spre bucurie...spre a "petrece" timp de calitate in compania unor oameni... speciali.                                                Eu va multumesc tuturor si va imbratisez cu drag.......chiar daca a trecut.....ziua imbratisarilor.....                     Florica

p.s. Bruno iti multumesc din suflet pentru ca m-ai dus si...intors....intr-o calatorie frumoasa!                      Esti un om cu un caracter deosebit si un sofer....excelent!

dica63:
O minivacanta foarte, foarte frumoasa, cu oameni veseli si dornici de distractie, cu gazde deosebite,:flori:cu mancare traditionala foarte buna ( multe multumiri bucatarului) iar la final multe regrete ca totul se termina tocmai cand am inceput sa ne cunoastem si sa ne acomodam unii cu altii...dar acusi vine revelionul si o luam de la capat *|* :dance:...si pentru ca am inteles ca doar cateva persoane o sa vina la revelionul de la Tg. Mures, celorlalti va doresc Craciun Fericit si un An Nou cu sanatate si multe bucurii, Rodica

GinaCj:
Buna seara tuturor...
Si noi am ajuns cu bine, chiar daca unele pe...platforma! De ce te temi nu scapi!
Ne am distrat foarte bine si inca ne sunam  sa impartasim pareri... Multumim pentru ospitalitate Samiza si Gigi! Sa aveti sanatate sa puteti tine mult si bine aceste actiuni minunate!
Am primit mailurile cu poze si inregistrari... IT ista din mine nu are idee cum se deschid pozele...doar video urile le-am vazut!  :(

cori:
Totul a fost minunat: locatia, organizarea, gazdele si , nu in ultimul rand, noii prieteni.  :smitten:

vasile ili:

--- Citat din: wonderland din Luni, 07 Decembrie 2015, 08:12 --- :fight: "mi-e" e un "mie"sub efectul Margaritarului de Milesti  :2funny:

:thumbup: chiar merita. Chisinaul cu toate parcurile lui (Botanica, Dendrologic, Zoo, Valea Morilor), muzee interesante,  cramele de la Milesti si Cricova si ceva drumetii (una interesanta pare pe traseul Ocnita-Naslavcea-Sorocea.
Codrii Moldovei sunt o minunatie si numai cand treci prin ei, pe sosea, imi imaginez ca ascund poteci de vis...
 :applause:

--- Terminare citat ---

WonderLand, stii despre Chisinau si Moldova mai mult decat mine. Cine esti?  Esti din aceasta zona, sau ai vizitat meleagurile mele mai devreme. Cu toate, ca zone precum Sibiul, Brasovul.... nu o sa vezi in Moldova. Doar Orheiul Vechi, Tipova, Saharna. Beciurile sunt unicale, insa de multe ori nu o sa le vizitezi. La Tipova si Orheiul Vechi  plec destul de des, deoarece sunt aproape de Chisinau si ma atrage energetica de acolo. Au ele ceva deosebit.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă