Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!
SIMONA_ARAD:
Am ajuns si eu . Sper ca sunteti cu totii bine. Am primit si e-mailul . Multumim ,Gigi! :)
bruno:
Sunt acasa relaxat si me gandesc la acest eveniment, din pacate inchis, si nu termin de a me bucura sa am venit acolo.
Incepand cu Gigi si Samiza si ajungand la toti participanti, acum prieteni dragi, pot sa spun ca am gasit la Sibiel un grup de persoane deosebite cu care am fost din ora in ora mereu mai bine. Cand a fost ora de plecare am incercat orice scuza sa pot sa aman acel plecare si am reusit da doar in parte. Gigi me bucur sa am subscris inscriere la singles camp pentru ca reusesti sa atragi langa tine persoane asa deosebite. Cand am plecat imi a plins inima pentru ca m-am despartit de aceste noi prietene si prieteni, dar me am linistit la idee ca ne vom mai intilni la evenimente urmatoare. Un salut la toate persoane ca au participat ca nu mai sunt simple persoane dar dragi prietene si prieteni.
vasile ili:
Stranii lucruri se intampla. Am facut aproape 10 ore cu masina, tot drumul numai ceata si acum ma simt destul de fresh, parca nici nu mers atata la volan. :)
Bruno, ma bucur si eu, ca te-am cunoscut si am mai fost si colegi de camera. Va astept in ospetie cu Florin si pe toti, care doresc sa vina in vizita la Chisinau, sa mergem in cele mai mari beciuri-vinarii din lume si desigur, sa degustam vinuri de calitate.
bruno:
--- Citat din: Marga din Duminică, 06 Decembrie 2015, 14:59 ---P.S!!! Aveti grija cum va mobilizati ptr botez!( BRUNO, am o presimtire ca vor fi gemeni! Stiu ca e greu ptr Nasul cu gemenii, dar la noi, la romani, e o vorba: "obrazul fin cu cheltuiala se tine"! Crezi ca oricine are norocul sa fie Nas de gemeni?!
--- Terminare citat ---
Marga sa fii linistita pentru ca voi face fata si daca vor fi doi gemeni si mai mult si daca vor fi trei gemeni.
Problema pentru mine va fi doar trecator, pentru tatucu vor fi probleme amaruie. :happy: :P :giggle: :thumbup: :dance:
wonderland:
--- Citat din: vasile ili din Duminică, 06 Decembrie 2015, 22:47 --- sa mergem in cele mai mari beciuri-vinarii din lume si desigur, sa degustam vinuri de calitate.
--- Terminare citat ---
Eu zic sa nu ratati invitatia lui vasile. mi-e mi-a starnit amintiri frumoase cu imagini si arome de licori delicioase :blush::
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,51.msg106853.html#msg106853
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă