Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!

<< < (2/44) > >>

lm:
M-am inscris la evenimentul din 2-4 dec 2015 si nu am primt confirmarea. Sunt "noua" si nu prea cunosc obiceiurile "casei" Singles Camp.
Luminita Marcu

wonderland:
Au fost niște probleme cu forumul, posibil și cu email-urile.
Dar, eu zic să nu te impacientezi, Im. Verifică și în Bulk/Junk/Spam - posibil să ai email acolo. Marchează-l ca nefiind spam, apoi data viitoare nu mai ai probleme. :)

Dacă nu e nici acolo și...au trecut 5 zile de când ai trimis formularul de rezervare...urmează indicațiile postate de Gigi chiar la început, în descrierea acțiunii.  :blush:

--- Citat din: admin din Luni, 05 Octombrie 2015, 08:52 ---Inscrierile se fac pe site-ul www.singlescamp.ro, la “Rezervari” Dupa inscriere veti primi un Email de rezervare de la agentie. Daca nu l-ati primit in 5 zile, am rugamintea sa contactati agentie la adresa de Email: office@bonvoyagesibiu.ro. Plata se efectueaza in contul SC Bon Voyage srl Sibiu.Rezervarea devine activa in momentul achitarii avansului. Ocuparea locurilor se va face in ordinea platii avansurilor.

--- Terminare citat ---

admin:
Mutam forumul si site-ul la cei care il finalizeaza acum pe cel nou si au fost niste probleme tehnice...Cred ca deja a migrat la noul hoster...Vad dimineata, stiu ca dureaza ceva ore ....

Dac nu primesti scrie-i te rog Samizei direct in agentie. office@bonvoyagesibiu.ro este posibil ca Email-urile sa fi plecat dar sa nu fi ajuns, asa cum scria wonderland...

wonderland:
Sunt convinsă că toată lumea așteaptă cu emoție sau curiozitate această primă experiență în Singles Camp. Dar cu certitudine va fi o intalnire frumoasă, între oameni frumoși.  :thumbup:

mirceabatrinul:
As fi interesat de plimbarea la Sibiel, se aduna ceva lume??

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă