Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

De 1 Decembrie la Herculane si imprejurimi 28.11 - 01.12.2015

<< < (9/33) > >>

Mokika:
Doresc sa știu dacă merge cineva din Constanta. Știu ca e cam devreme pentru aceasta intrebare dar eu sunt genul care își așează "treburile" din timp.

MAC:
Muzeul Regiunii Portile de Fier supus,de ceva timp,unor lucrari de reabilitare nu este deschis.Din pacate.Sigur v-ar fi placut.
Puteti vedea Castelul cu Apa care ofera o panorama frumoasa asupara orasului.Langa castel este un obiectiv cu exponate dulci si bune,iar la cativa pasi se poate bea o braga.Ar mai fi Muzeul de Arta,Cetatea Severinului..

wonderland:

--- Citat din: MAC din Vineri, 30 Octombrie 2015, 19:29 ---Muzeul Regiunii Portile de Fier supus,de ceva timp,unor lucrari de reabilitare nu este deschis.Din pacate.Sigur v-ar fi placut.

--- Terminare citat ---

Nu știu ce sa zic, nu te contrazic, posibil sa stii din sursa sigura, dar merita verificată informația.  :(
Pe site-ul lor nu apare niciun anunt in acest sens. Ba chiar e dat orarul de vizitare, de marti pana duminica, de la 9-16.
Sunt niste anunturi de achizitie lucrari de reabilitate.

http://www.cimec.ro/muzee/muzeulregiuniiportilordefier/Index.htm

Georget@:
Buna, tuturor! Am primit confirmarea inscrierii, deci ar fi cazul sa ma prezint: ma numesc Georgeta, sunt din Bucuresti si am 48 de ani. Sunt de profesie economist (5 zile pe saptamana), iar – in rest - imi plac activitatile care nu au nici o legatura cu ceea ce fac zilnic. Calatoriile sunt pe primul loc, oricunde, oricand, cu orice mijloc de transport, urmeaza la egalitate animalele si plantele (am din belsug), am preocupari in sfera picturii si a designului interior. Cam asta pe scurt   ...sunt nerabdatoare  sa cunosc oameni care sa ma inspire si sa ne incarcam cu energie pozitiva pentru ca - la final - revenim acasa aceiasi oameni singuri...sau nu...

Mokika:
Bun venit, Georgeta! Te poți prezenta și aici http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,3.0.html
Vom petrece clipe minunate alături de comunitatea Singles Camp.
Și pentru mine, aceasta este prima acțiune la care particip.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă