Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
De 1 Decembrie la Herculane si imprejurimi 28.11 - 01.12.2015
Anamaria:
Buna tuturor,
M-am inscris si eu in aceasta excursie :). Subscriu la microbuzul din Sibiu. Multumesc!
Mokika:
Prindem contuuur! ! 😇😇
ralucaburla:
Stiu ca mai sunt 3 saptamani pana la plecare, dar as vrea sa intreb daca stie cineva de unde si la ce ora va pleca microbuzul din Bucuresti . Ne regrupam in Sibiu si plecam toti cu un autocar sau se merge separat pana la Herculane ? Chiar in preajma plecarii nu voi fi in tara si nu stiu daca voi avea acces la net . As aprecia daca cineva mi-ar da un numar de telefon ca sa pot suna in extremis. Daca nu doriti sa mi-l dati aici, trimiteti un mesaj privat la rburlaro@yahoo.com. Nu sunt genul care suna aiurea, voi suna numai in caz de stricta necesitate. Multumesc. [/font]
Georget@:
Buna, Raluca. Tot din Bucuresti voi pleca si eu, se pare ca vom fi singurele, asa ca n-am nici o teama sa-ti dau nr. meu de telefon: 0745818896. Pe curand!
krondia:
Georgeta, din câte știu, mai sunt persoane înscrise din București doar că nu au scris pe forum.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă