Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
De 1 Decembrie la Herculane si imprejurimi 28.11 - 01.12.2015
Mokika:
Eu nu am ajuns niciodată în zona și aveam trecut Herculane în "bucket list". Citesc cu interes tot ce postati iar fotografiile vorbesc de la sine.
Rodica_I:
scuze ... " postati"
Ati vazut ca am dreptate .. multumesc " mokika" :love: ( nu gasesc pupici ), ( ma ce denumiri aveti .....)
wonderland:
--- Citat din: Rodica_I din Vineri, 16 Octombrie 2015, 09:23 ---Hei , nu incepeti si voi ...
--- Terminare citat ---
:-\ :( ???
Rodica_I, singurul lucru pe care l-am inceput eu si kondria era un...dialog inofensiv si un schimb de opinii pe tema postarilor. Nimic care sa justifice ingrijorarea si, mai ales...admonestarea primita. ;D
Rodica_I:
Vaii scuze , nu am vrut sa fie admonestare, :worthy: si departe de mine gandul de a supara pe cineva :smitten:
(eu fiind " Stan patitu" , cu cateva luni in urma, am avut un dialog inofensiv asa am crezut eu si nici macar contradictoriu si ... a iesit altceva)
Iar la "ati vazut ca am dreptate" m-am referit postarea lui Mokika care confirma ce am zis si eu , adica la faptul ca toti asteptam cu interes postarile voastre si mai ales interventiile tale lamuritoare .
PRIMITI SCUZELE MELE :flori: :flori:
krondia:
Inedită fotografia de epocă, wonderland, reflectă perioada de glorie a staţiunii Herculane, cea mai veche staţiune balneoclimaterică de la noi din ţară şi cred că şi cea mai frumoasă.
Din păcate, strălucirea de odinioară a început să apună de ceva timp şi clădiri de patrimoniu se găsesc într-o stare avansată de degradare.
Pozele de mai jos sunt voit trunchiate, pentru a reda doar partea frumoasă :)
Vila Elisabeta, construită pentru împărăteasa Elisabeta a Austriei şi unde aceasta şi-a petrecut câteva vacanţe
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă