Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
De 1 Decembrie la Herculane si imprejurimi 28.11 - 01.12.2015
wonderland:
Krondia, nici nu știi cât mă bucură intenția ta. :blush:
--- Citat din: krondia din Joi, 15 Octombrie 2015, 16:13 ---
În zonă sunt mai multe obiective turistice, am să mai scriu pe parcurs ce am văzut pentru că, din păcate, nu sunt mediatizate şi chiar şi la faţa locului le găaseşti destul de greu.
--- Terminare citat ---
Imi permit o sugestie. Cu toții am fi mai câștigați dacă ai scrie și ai trimite lui Gigi (pentru că nu avem posibilitatea să deschidem noi topicuri) să posteze în secțiunea Articole turistice. Ar rămâne acolo și ar putea fi citit de mai mulți vizitatori/utilizatori, nu doar de cei interesați de această acțiune.
http://forum.singlescamp.ro/index.php/board,47.0.html
Admin, scuze de... :offtopic: :kissing:
Hai să dreg busuiocul: Da, ar fi interesant de văzut cum arată în decembrie peisajele surprinse de krondia. :)
wonderland:
oups, mi-a expirat timpul de modify
krondia, dacă știai, îți mai spun o dată ;), propuneri de articole scrise de noi (pe teme generale sau pe teme turistice) pot fi trimise direct lui Gigi pe office@singlescamp.ro sau incarcate in zona de... tranzitie http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1540.0.html
krondia:
Wonderland, drept să spun, nu mă gândeam să scriu un articol propriu-zis, intenționam mai degrabă să mai postez niște fotografii din locuri mai puțin știute din zona Ponoarele. Dacă s-ar încadra mai bine într-o altă rubrică, chiar și cele de mai sus pot fi mutate fără nicio problemă, îl las pe pe Gigi să decidă când va avea timpul necesar.
wonderland:
Cum spui tu krondia, asa e bine. Foto-reportajele tale sunt incantatoare. :) :flori: După cele din Deltă și Samothrakis, le aștept cu sufletul la gură pe următoarele.
Eu n-am mai fost in Herculane de prin 1990 si un pic. Suna aproape la fel ca si cum as spune ca n-am fost din 1824 :happy:, de cand e imaginea găsită pe wikipedia:
sursa foto: wikipedia, Băile Herculane, strada principală, 1824.
Si pe atunci, foarte animată. Dar mult mai...romantică.
Rodica_I:
Hei , nu incepeti si voi , sunteti 2 fete minunate amandoua.
Sunt convinsa ca toti abia asteapta postarile voastre :) :) ... deci poatati fiecare ce doriti ca noi savuram tot :smitten:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă