Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

De 1 Decembrie la Herculane si imprejurimi 28.11 - 01.12.2015

<< < (6/33) > >>

wonderland:
Știați că...”Parcul Natural Porţile de Fier a obţinut aprobarea UNESCO pentru a deveni a doua rezervaţie a biosferei din România, după Delta Dunării...”?

http://www.descopera.ro/descopera-in-romania/14784830-inca-un-loc-de-poveste-din-romania-va-deveni-rezervatie-a-biosferei-este-al-doilea-dupa-delta-dunarii-foto-video

sursa foto: site-ul linkuit mai sus, descopera.ro.

wonderland:
Podul lui Dumnezeu (judeţul Caraş Severin) - Podul natural, traversat de drumul judeţean Baia de Aram㠖 Drobeta Turnul Severin, este al doilea ca mărime din Europa şi singurul pe care se poate circula. Este inclus într-un top al celor mai ciudate obiective turistice din România (apropo și Tara Luanei, că doar nu degeaba Gigi e recunoscut ca fiind un vizionar, original și expert în alegerea unor destinații inedite  :bow:)

sursa foto: de pe net
citiți despre celelalte 5, cu click pe link:
http://www.one.ro/lifestyle/timp-liber/cum-arata-cele-mai-ciudate-obiective-turistice-din-romania-galerie-foto-14211030-foto?p=5

PS - cred că e mai posibil de ajuns pe traseul de la Băile Herculane spre Târgu Jiu.

MAC:
Podul lui Dumnezeu-Comuna Ponoarele/Judetul Mehedinti.Am citit linkul.
Drumul Baile Herculane -Tg-Jiu,prin Baia de Arama(pentru Ponoare,cu deviere de 5km din Baia)nu este mai lung dacat prin Tr Severin.
Intre Herculane si Baia,peisajele sunt....ca pentru SC. ;)Dar,gurile rele spun c-ar fi o portiune de drum-cam 10 km-pe care nu ti-ai dori sa circuli.Altfel,se poate circula.Doar iarna in functie de conditiile meteo mai sunt restrictii.Cu tentatii pentru care e nevoie de timp:Podul lui Dumnezeu,Manastirea Tismana.

wonderland:

--- Citat din: MAC din Miercuri, 14 Octombrie 2015, 22:32 ---peisajele sunt....ca pentru SC. ;)

--- Terminare citat ---
:thumbup:

Da, recunosc nu m-am documentat prea atent. Dar pentru că, printre cele 5 era și acest pod natural localizat...în zonă, mi s-a părut demn de adus în atenție :) Si... de admirat măcar în poza.

krondia:
Este într-adevăr frumos la Ponoarele, vă arât câteva fotografii pe care le-am făcut anul acesta în luna mai.
Eu am venit dinspre Baia de Aramă, am avut cazare la Tismana o noapte pentru a vizita puţin zona.
În apropiere se găseşte şi o pădure de liliac, cea mai mare rezervaţie de acest tip de la noi din ţară. Nu am avut noroc să îl găsesc înflorit, semn că trebuie să mai revin...
În zonă sunt mai multe obiective turistice, am să mai scriu pe parcurs ce am văzut pentru că, din păcate, nu sunt mediatizate şi chiar şi la faţa locului le găaseşti destul de greu.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă