Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

De 1 Decembrie la Herculane si imprejurimi 28.11 - 01.12.2015

<< < (5/33) > >>

wonderland:
Stiu că e o acțiune țintită pentru Bucureșteni, dar tot mi-e ciudă că  Moldova e prigonită  în SC.  :blush:
La așa distanță, nu-mi ajung 2 nopți nici să mă refac după drum. :(
Dar să vă distrați, să vă încărcați cu energie și bucurie, voi cei ce veți participa!  :flori:

PS - de fapt nici nu știu dacă aveam curaj să mă urc pe bărcuța aia gonflabilă. Dacă mă trezesc în apă ca prin Cheile Galbenei. :applause:

tymeea:
Buna ziua,

ma intereseaza excursia aceasta, dar as vrea sa stiu daca mai sunt locuri in microbuzul ce pleaca din Sibiu,

Multumesc,
Zi faina

admin:
Da, mai sunt. :)  In curand vom elimina aceasta problema de informare, prin softul la care lucram. O sa puteti vedea in fiecare moment, pt fiecare actiune, cate locuri mai sunt disponibile, cati inscrisi sunt (nu rezervari pt ca asta inseamna altceva), cate locuri sunt disponibile pe fiecare traseu de microbuz (vor exista plecari din mai multe zone).  :) Va fi ceva nou pt Romania, un sistem de inscriere - rezervare cu totul si cu totul in premiera. Foarte usor de accesat de catre oricine care are evident cunostiinte de folosire a calculatorului.

tymeea:
Multumesc :) Cu siguranta va fi de mare ajutor sistemul de inscriere-rezervare!
Zi faina,
Mihaela

PGabriela:
Aceasta actiune ma intereseaza si pe mine.
Gigi luni iti voi putea spune clar daca-mi aproba concediul de odihna ramas pe 2015
Daca e favorabil raspunsul ma conectez cu transportul din Sibiu. Merci

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă