Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
De 1 Decembrie la Herculane si imprejurimi 28.11 - 01.12.2015
krondia:
Wonderland, promit ca primele fotografii să fie cu dedicație :)
Cu siguranță vremea nu o să ne strice buna-dispoziție. E ceva vreme de când urmăresc prognoza înainte de a pleca în vacanțe doar din punct de vedere informativ, întotdeauna se găsește ceva de făcut indiferent dacă e soare sau plouă. Și apoi, eu cred că nimic nu e întâmplător, oricum va fi vremea, sunt convinsă că ne vom simți bine. Aștept cu nerăbdare să ne vedem mâine, mai am puțin și ajung și eu la Sibiu.
wonderland:
--- Citat din: krondia din Vineri, 27 Noiembrie 2015, 19:51 ---Wonderland, promit ca primele fotografii să fie cu dedicație :)
--- Terminare citat ---
:smitten:
Calatorie bogata in amintiri, inspiratie, prietenii frumoase si multa veselie!
admin:
Multumim frumos Wonderland!
Inca fruzaresc trasee, locuri, tot ce poate fi ca back-up sau completare.
Mi-am amintit ca acum vreo zece ani am fost la Crucea alba, un loc de belvedere a orasului Baile Herculane. Am cautat si am gasit:
http://www.traseepemunte.ro/trasee-montane/traseu-in-muntii-mehedinti-baile-herculane-crucea-alba-grota-lui-serban-varful-domogledul-mare-cheile-feregari-baile-herculane/
Deci Str, Castanilor - Str. 1 Mai - izvorul Domoglet o luam pe strada Domoglet; la sfarsitul strazii urcam cateva scari din beton si cotim la stanga cand ajungem la drumul astfaltat - coboram utin si apoi dreapta de la intersectia cu soseaua 67D. Aici vedem si primul marcaj spre Crucea Alba. Urcam pe sosea inca aproximativ 350 m apoi este intrarea pe traseu. Crucea alba ne arata 3/4 ore (in realitate o ora). Se plateste o taxa rangerului si se urmareste poteca bine marcata (dunga galbena). Locul in care este amplasata cricea alba este un punct de belvedere. De acolo putem merge pana la Pestera lui Serban. Luand-o la dreapta dupa marcajul dunga galbena dupa 20 min ajungem la o piatra pe care este scris Grota lui Serban. Facem stanga si dupa cativa zeci de metri dam de grota.
krondia:
Și am ajuns...
Pentru Wonderland, prima imagine de la etajul 10 al hotelului Afrodita din Herculane
krondia:
Prima zi, prima drumeție :yeah:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă