Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
De 1 Decembrie la Herculane si imprejurimi 28.11 - 01.12.2015
wonderland:
:smitten: :smitten: :smitten:
:bow: :kissing: krondia
Sunt convinsa ca si altora le-au mers la suflet aceste prime imagini din Herculane.
Sa stiti ca mi-am facut griji ca va tine ploaia in microbuz/hotel. Acum m-am linistit si ma bucur mult pentru voi *|*
Zile bune de plimbare, vizite si multa distractie in continuare!
krondia:
Vremea părea într-adevăr mai puțin prietenoasă când am ajuns la Herculane dar ușor-ușor s-a îndreptat.
Cu forțe proaspete și toate pânzele sus, astăzi am ieșit cu bărcile pe Dunăre. A fost o plimbare de care ne-am bucurat cu toții, am râs și am glumit chiar dacă nu a fost tocmai cald pe apă...
wonderland:
Asa, asa fiti temerari. nu va lasati impresionati de vremea uracioasa. Oricum, prin Moldova a iesit soarele ceea ce va urez si voua!
Si....dacă aveti vreun Andrei sau vreo Andree cu voi....
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,231.msg115778/topicseen.html#msg115778
Florin1968:
Oare se repeta actiunea la anul ?
wonderland:
N-ar fi rău, mai ales ca la anul 30 nov pică miercuri si 1 dec joi, vineri se poate aranja, deci se poate adauga si o zi/noapte in plus. :strong:
Dar să luăm lucrurile pe rând, nici nu s-a încheiat încă acțiunea de anul ăsta :2funny:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă