Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Descopera Dobrogea de Nord 7 - 9 august 2015
cristinamirela:
Buna seara,
Sunt nou intrata in singlecamp, este prima excursie la care particip si care se anunta foarte interesanta. Voiam doar sa va salut si sa vad cum functioneaza chestia asta cu topicurile si cu mesajele. Marturisesc ca sunt cam atehnica!! Multumesc pentru intelegere!
codrina:
Bine ai venit și sper sa te simți bine în grupul...singlescamp...🙋👍
cris_gl:
Imi pare rau ca stiu doar o persoana din Galati in SC , sa ne putem organiza si noi sa "etalam" spiritul orasului . Galatiul si Braila au multe lucruri in comun si se poate organiza o actiune comuna . In primavara se poate organiza adhoc un festival al scrumbiei , nu neaparat cel organizat de municipalitate(care numai este ce a fost ) .Invatam sa inoate scrumbia intr-un vin bun cu buna dispozitie , o plimbare pe faleza care este superba (nu ca zic eu ........dar asa vorbeste lumea ;) ;) ;)) ,un tur al orasului cu zona veche, eventual o plimbare cu vaporasul pina in Insula Mare a Brailei .Dupa ce ne-a batut briza Dunarii pe vaposas poposim la Braila la Coana Elvira .
Avem o tara superba , trebuie doar sa dorim sa invatam sa spunem povestile frumoase de odinioara , sa stim sa pastram traditiile si cultura din fiecare zona a tarii.
admin:
Anul viitor au sa fie mai multe excursii de week-end si cel putin doua au sa fie in zona Dobrogea. Una cu siguranta asemanatoare cu cea de acum, dar cu accent pe Muntii Macin si pe Braila. Este posibil sa o facem in perioada de festival al scrumbiei.
cristinamirela:
Multumesc Codrina
Acum am descoperit raspunsul tau! Ha! Aseara am scris mesajul doar ca sa vad cum functioneaza. Ma simt ca un copil care a primit o jucarie noua si nu stie sa o foloseasca!!! Sunt convinsa ca o sa ma simt bine printre voi cu atat mai mult cu cat sunt o fiinta destul de adaptabila daca mediul nu este foarte sofisticat sau prea vulgar si din cate am citit despre singlecamp nu e nici una nici alta asa ca o sa fie bine. Am descoperit ca exista o sectiune de Prezentare a celor nou intrati. N-am inteles insa daca prezentarea este optionala sau obligatorie si nici nu prea stiu cum functioneaza. Sunt putin "speriata" si de chestia cu informatiile despre excursia la care te-ai inscris si pe care trebuie sa le cauti aici pe forum din simplu motiv ca inteleg mai greu cum funtioneaza forumurile astea. Este primul forum pe care comunic!!!! Deocamdata mi-e teama si sa nu incalc din nestiinta regulile de comunicare , pe care le-am citit dar cam superficial - rusine sa-mi fie!!! Sper sa ma descurc si sa nu fac prea multe gafe!!!! Iti doresc o seara frumosa, si daca se poate racoroasa!! Haa!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă