Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie Sinca Veche - Poiana Narciselor - Fagaras 23 - 24 mai 2015

<< < (4/9) > >>

cristinaB:
Imi permit un sfat pentru cei care s-au inscris la aceasta excursie!

Poiana Narciselor este un loc mlastinos!
Daca e seceta am inteles ca e ok, e uscat totul!
Dar daca nu e seceta...si a plouat chiar si cu cateva zile inainte e destul de moale "asfaltul" , asa ca va recomand incaltaminte impermeabila, sau macar ceva de schimb!

krondia:
Daca vreti sa mai cititi cate ceva despre Poiana cu narcise
"Poiana Narciselor, locul fermecat în care milioane de flori înfloresc în luna mai"
http://adevarul.ro/locale/brasov/poiana-narciselor-locul-fermencat-milioane-flori-infloresc-luna-mai-vine-numele-narcisei-1_553782bfcfbe376e3570550b/index.html

admin:
Sunt in jur de 20 de inscrieri, sper ca toate sunt ferme. Asa ca sunteti...toti! A aparut o modificare in ceea ce priveste incasarea contravalaorii excursiei, pana la urma am decis cu Samiza sa o facem la fel ca la toate excursiile, cu plata prin banca, in contul agentiei. Este mai sigur si mai clar pentru toata lumea.

O sa primiti un Email de rezervare de la Samiza, pt plata excursiei, identic cu cel pt celelalte actiuni.

Cand ne mai apropiem un pic am sa postez aici pe forum numarul masinii si soferul. 

admin:
Multi dintre cei inscrisi si-au manisfestat dorinta de include neaparat in program Cetatea Fagarasului. Initial, stiiti era doar in cazul in care ne incadram in timp. Am rearanjat un pic programul, astfel incat sa fim siguri de vizitarea acestui obiectiv. Il puteti consulta in mesajul principal, primul al topicului. Tot acolo veti gasi noua ora de plecare, s-a devansat cu 1/2 ore, astfel incat sa se ajunga in conditii optime si sa se viziteze lejer, nu pe fuga Cetatea Fagarasului.

Samiza mi-a spus ca a transmis tuturor celor inscrisi Email-ul de rezervare, am marea rugaminte sa-i raspundeti cat mai repede si sa achitati avansul, astfel incat sa platim la randul nostru cazarea si transportul. Va multumesc! Cei care participa este posibil sa se intalneasca cu ea, mi-a spus ieri ca vrea sa ajunga sa cunoasca pe cei noi, sa-i revada pe cei vechi si sa vada zona Fagaras - Sinca. 

admin:
Inca o completare, de data aceasta in ceea ce priveste cina. Am discutat cu proprietarul pensiunii la care o sa stati si poate oferi:
- pastrav la gratar cu cartofi natur - 25 RON
- clatite cu gem de casa - 7 RON
Total 32 RON. Ramane sa-i comunicati pe microbuz lui Sel cati doriti sa serviti cina la pensiune. A la carte este greu, sper ca s-a inteles acest lucru...

Pt prima zi am specificat sa aveti sandviciuri, dulciuri, fructe si apa la voi. Nu se va opri pt masa. A doua zi pt pranz, o sa aveti o ora la dispozitie pt masa, in Rasnov. Sau la un local, sau ceva fast food, fiecare cum doreste. Se va da o ora de adunare la microbuz, pt urcarea spre cetate, o sa va rog sa va incadrati in ora pe care o veti avea la dispozitie pt masa.

La fiecare obiectiv am sa discut pt ghidaj grup, astfel incat si la Peles si la Fagaras, Rasnov si Ohaba sa primiti toate detaliile.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă