Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie Sinca Veche - Poiana Narciselor - Fagaras 23 - 24 mai 2015

<< < (5/9) > >>

mar61r0@gmail.com:
Daca printre actiuni se va regasi si Salina Turda, ar fi super. Eu nu am ajuns niciodata si probabil or mai fi si altii! :) O zi faina tuturor!

admin:
Salina Turda este departe de Bucuresti. Pt a o vizita trebui o actiune de 2 nopti, altfel va fi doar o alergatura. Am mai facut-o cu 3-4 ani in urma, apoi am vazut ca nu s-a mai cerut si am scos-o din program. Sunt multe de vazut in jur, e o zona bogata in locuri faine, dar trebuie sa si fie dorinta de a fi vazute.

Tu stii Maria ca actiunile pe care le organizez au si o componenta de socializare indiferent de durata, vreau ca lumea sa ajunga sa se i cunoasca, nu doar sa viziteze. Asta o fac multi si dupa cum stii cu succes, eu insa nu mi-am propus sa aduc actiunile noastre in categoria turism de masa.  Functie de interesul si reusita de care se bucura 2-3 actiuni o sa continui sau nu proiectul de iesiri de week-end. Pentru ca sunt unul direct si spun ceea ce gandesc si simt, trebuie sa recunosc ca am fost entuziast la momentul in care am gandit si lansat in SC acest nou (pt noi) tip de actiuni, acum sunt mai putin. Dar sa vedem ce se intampla si doar apoi facem planuri.

dianna:
Si mie mi-ar cam place sa ajung la Salina Turda si ce-o mai fi in zona, daca tot a venit vorba.

--- Citat din: admin din Marți, 05 Mai 2015, 11:25 ---Multi dintre cei inscrisi si-au manisfestat dorinta de include neaparat in program Cetatea Fagarasului... Am rearanjat un pic programul, astfel incat sa fim siguri de vizitarea acestui obiectiv...

--- Terminare citat ---
Pai eu n-am stiut asta, poate eram mai hotarata daca stiam...

aprilie:
Pe 24 mai este organizat la Vad "Festivalul Narciselor". Anul trecut a inceput de la ora 11. Poate daca ajungeti mai devreme nu o sa prindeti foarte mare aglomeratie ...

admin:
La 10.20 o sa se ajunga acolo. Cand incepe nebunia grupul o sa fie deja plecat...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă