Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie Sinca Veche - Poiana Narciselor - Fagaras 23 - 24 mai 2015
krondia:
Foarte inspirata aceasta prima iesire de weekend. Fiind din Brasov, am vazut aceste obiective de nenumarate ori dar cel mai mult ma bucur ca veti ajunge si la moara din Ohaba. Este cea mai veche moara de apa functionala din Tara Fagarasului dar, din pacate, nu este prea cunoscuta. De la moara se pot cumpara diverse produse facute in casa.
Pe de alta parte, Cetatea Fagarasului ocupa al doilea loc intr-un top al celor mai frumoase castele şi cetati din lume, dupa castelul Neuschwanstein din Germania, clasamentul fiind intocmit de publicaţia americana Huffington Post.
Şi Dumbrava Vadului este un loc minunat, in special in perioada in care infloresc narcisele, pacat doar ca nu toti turistii inteleg ca este un loc protejat si nu se multumesc cu o floare-doua...
Astept cu interes si celelalte propuneri pentru iesirile de weekend *|*
wonderland:
ba, io cred ca un val intermediar nu a preluat obiceiurile transmise :magic: :kissing:
Poate ca e doar un semn ca dinamica a crescut asa de mult, incat lumea nu apuca sa mai perceapa conceptul de socializare propus, ci doar ocazia de a petrece vacante si week-enduri interesante.
Dar, sa nu disperam.
--- Citat din: EmiDragan din Sâmbătă, 07 Martie 2015, 17:04 ---Dupa cum, bine se observa, sunt noua in "comunitate" si descopar incet, incet povestile scrise pe forum. Recunosc ca, desi fac parte din segmentul care cunoaste tainele calculatorului, nu am socializat pe forumuri, pana acum si nu stiu 100% cum functioneaza acest tip de comunicare. :blush:
Deja mi-am facut rezervare la una dintre excursii si ma mai tenteaza cateva, dar, din pacate, sunt in perioade in care nu pot merge. Cel mai bine ma avantajeaza excursiile de week-end.
--- Terminare citat ---
EmiDragan, lucrurile sunt simple, se asteapta o comunicare relaxata, prietenoasa si pozitiva intre utilizatori, in incercarea de a cunoaste viitorii parteneri de distractie. Se pot pune intrebari, se pot cere pareri, se pot face glumite, se pot exprima emotii legate de pregatiri, de decizia de merge sau nu. Ce stiu io, fiecare dupa cum simte
E de dorit, despre asta vorbea Gigi, ca cei care s-au inscrisi sa fie prezenti pe topicul excursiei - pentru a urmari precizarile si informatiile legate de organizare si pentru a avea un minim de relationare online inainte de intalnirea in spatiul real. Apoi, ne intoarcem cu impresii, si pe forum nu doar in conversatiile cu prietenii, rudele.
Feedback-ul pe forum e important pentru ca prelungeste un pic din atmosfera traita impreuna, iar cei care noi, care vor sa se inscrie inteleg mai usor, capata incredere.
--- Citat din: dianna din Joi, 12 Martie 2015, 11:19 ---Si mai suntem care vrem dar inca nu ne-am inscris pentru ca mai e pana atunci :)
--- Terminare citat ---
Eu nu m-as baza pe asta. Nu stiu daca e valabil si la aceste excursii de weekend, mai noi, dar din ce stiu eu, locurile sunt cam ocupate. Mai aproape, e posibil sa te rogi sa pateasca careva ceva si sa se retraga. :crazy2: O0
.
--- Citat din: EmiDragan din Joi, 12 Martie 2015, 10:32 ---s-au mai inscris persoane la aceasta excursie? :flori:
--- Terminare citat ---
Cu siguranta! ii asteptam sa isi faca simtita prezenta.
wonderland:
--- Citat din: EmiDragan din Vineri, 06 Martie 2015, 10:48 ---ABIA ASTEPT SA VAD POIANA NARCISELOR! CATIVA PRIETENI MI-AU POVESTIT DESPRE ACEST FENOMEN, NUMAI LA SUPERLATIV. IN PLUS, TRASEUL ESTE FOARTE BINE ALES! :thumbup:
--- Terminare citat ---
Cand e vorba de trasee si momente, Gigi e maestru.
La Cozia, fix la momentul irisilor salbatici, in Fagaras, fix la momentul narciselor. Doar m-am uitat la fotografie si am lesinat imaginandu-ma intinsa la marginea pajistii cu narcise (nu, nu pe ele, ca incalc regula respectarii plantelor protejate :coolsmiley:)
ioana:
si eu vreau in poiana narciselor.
steliana:
moaaa .... maaa ....
nu ratati "templul dorintelor"; am fost de patru ori si tot as mai merge :smitten: acolo il veti intalni pe enigmaticul dobrin :o un om al
obiectivele propuse parca se iau la intrecere.
Gigi, daca vin, sunt ca si noua asa este? :2funny:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă