Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie Sinca Veche - Poiana Narciselor - Fagaras 23 - 24 mai 2015
EmiDragan:
--- Citat din: pinkpanthere din Duminică, 08 Martie 2015, 08:30 ---Buna dimineata. La multi ani de 8 martie! O primavara frumoasa! Salut, Emil! Toate destinatiile propuse de tine sunt OK, interesante. E foarte bine cand venim cu idei de weekend pe forum. Domeniile Ostrov ma intereseaza in mod special. Acolo se practica un alt fel de turism. Am citit ceva, am fost in zona dar nu am stat mult. De aceea as vrea un weekend acolo. Nu stiu de ce, cei care detin pensiuni in zona nu isi fac reclama mai multa. Cat despre vinul de Ostrov ... perfect. O batranica de acolo mi-a dat si mie un pahar. Din pacate nu avea si de vanzare, pastra pentru copiii ei de la Bucuresti.
--- Terminare citat ---
Buna si la multi ani de 8 Martie!!! Sunt Emi - feminin! *|*
pinkpanthere:
:sorry: Cu scuzele de rigoare, era prea de dimineata pentru mine. Abia imi beam cafeaua! A fost fara intentie! Cele bune!
EmiDragan:
s-au mai inscris persoane la aceasta excursie? :flori:
admin:
Stiu ca celor noi li se pare cel putin ciudat si interpretabil ca intr-un spatiu deschis dialogului dintre participanti nu apare nimic... :-\ Da senzatia ca nu este nimeni inscris... ??? Din pacate cu toata incurajarea mea cu toate explicatiile ca un prolog on line este bine venit, important si ca ajuta mult, foarte putini sunt cei care scriu...Un val intermediar nu a transmis partea asta cu comunicarea de dinainte de excursii si traditia s-a rupt... :-[
Daca privesti ce se intampla acum cativa ani o sa intelegi la ce ma refer:http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,672.15.html Sunt peste 40 de pagini de conversatii inainte, impresii si legaturi mentinute dupa...Multi dintre cei care acum participa s-au alimentat cu incredere citind ceea ce-si povesteau atunci participantii...
Nu stiu ce sa fac sa generez iar apetitul la comunicare inaintea si dupa excursii...poate din cei vechi sunt cativa care sa reia "obiceiul" iar cei noi sa-l
dezvolte...Poate? ::)
Apropo sunt deja 6 inscrisi...
dianna:
Si mai suntem care vrem dar inca nu ne-am inscris pentru ca mai e pana atunci :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă