Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Delta si mare la Sulina! 15 - 19 iulie 2015

<< < (35/44) > >>

aaaddd:
A fost o excursie reusita, ca toate celelalte la care am participat pana acum, de altfel. Eu am fost pentru prima data in delta. Mancarea bună, cazarea, de asemenea. Am vazut locuri deosebite:padurea Letea cu caii salbatici si copacul de.500 de ani, peisajul de pe canale cu superbii nuferi, un apus de soare incantator. Grupul mi s-a parut mai comunicativ decat celelalte dati. Am sa postez si eu niste fotografii dar peste cateva zile. Nu pot acum, din motive tehnice.

Dan_I:
Abia acum am reusit sa imi revin si eu cat de cat cu somnul. A fost prima mea actiune alaturi de sc si m-am simtit neasteptat de bine as putea spune. Am o mica urma de regret ca nu am apucat sa cunosc mai bine toti participantii dar probabil era destul de greu avand in vedere timpul scurt. Cazare foarte buna, personalul la fel iar colegii de actiune la inaltime.

wonderland:
dan, cu siguranta pe tine te-a cunoscut toata lumea. Daca nu ma insel, ai fost singurul baiat din grup.  :strong:

krondia:
Preparate inedite și delicioase din pește cu care ne-am răsfățat la Delta Miraj :

totoescua:
Wonderland , nu era singurul băiat au mai fost încă doi plus Sel dar Dan era ținut din scurt de doua doamne , poate cădea in balta daca nu era supravegheat , eu nu am făcut poze i-am spus ca ma bazez pe el , era profesionist la poze , Il rog frumos sa posteze pe topic ce a produs  , si frumos ar fi ca un membru SC sa ne trimită la fiecare așa cum se procedează pozele cu persoane .

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă