Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Delta si mare la Sulina! 15 - 19 iulie 2015

<< < (36/44) > >>

admin:
Întâi trebuie să vă transmit eu adresele de Email și tabelul de participanți.  Dar acum sunt în Italia, în Cinque Terre. Mă ocup când ajung...

carmen5tudor:
salut Colegi!  nu m-am dezmeticit inca din Vis...a fost o experienta fantastica si completa! nici nu stiu ce mi-a placut mai mult... Sulina cu intreaga ei poveste este fantastica....
Farul vechi, focul de tabara de pe plaja, plaja,... nuferii , nea' Aliosa... caii, dunele, taunii,...vacile libere si parasite....voi, noi, disco....TOTUL!...dar mai ales APUSUL din golful MUSURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
privind fotografiile am simtit CLAR  mirosul grozav de pe canale....
va imbratisez si astept cu drag noi intalniri.

auerodi:
Mai Ana,noi nu l-am tinut din scurt pe Dan,noi l-am protejat !!!!..........a fost o actiune controlata de la Centru,pentru obtinerea unor imagini profesionale.Pe scurt,o actiune umanitara. :D
In rest,o excursie minunata,cu oameni deosebiti.......m-am simtit acasa,ieri am fost nostalgica intreaga zi.Astept cu nerabdare adresele si numele,mi-ar face placere sa va revad pe toti !!!

Dan_I:
test

carmen5tudor:
multumesc Dan ...eu ma chinui sa postez foto si nu-mi iese

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă