Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Trei capitale: Viena, Budapesta, Bratislava 11 - 16 octombrie 2015

<< < (12/15) > >>

totoescua:
Ada, adresa mea este: ana.totoescu@anahotels.ro

admin:
S-a incheiat un eveniment Singles Camp, ne indreptam spre altul. Asta seara o sa primiti, fiecare dintre participanti un Email informativ cu toate detaliile de excursie. Plecare, program, ce sa aveti cu voi...tot de ce aveti nevoie.  :)

admin:
Din pacate nu ma pot tine de cuvant si asts nu din cauza mea. Pe mobil site-ul functioneaza, pe rds nu. Am pregatit tot, dar nu pot transmite. Dimineata cand apar cei de la hosting la birou si vad ce s-a intamplat, imediat ce se rezolvs am sa trimit Email-ul. Imi cer scuze.

admin:
Am reusit intr-un final azi dimineata sa transmit tuturor participantilor Email-ul de informare. Urmeaza sa mai primiti de la Samiza biletul de avion si apoi informatia despre intalnirea de pe aeroport.

Daca cineva nu a primit, rog sa-mi scrieti pe office@singlescamp.ro, pt a va putea retransmite.

ada81:

--- Citat din: gabica din Marți, 15 Septembrie 2015, 14:25 ---Buna Ada! Eu vin cu trenul, nu stiu care, inca nu mi-am facut rezervare. Zilele acestea ma voi ocupa. Cum am putin timp, voi intra sa vad ce trenuri am spre Sibiu (din Bucuresti).

--- Terminare citat ---

Gabica la  ce ora ajungi in Brasov, asa estimativ?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă