Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Trei capitale: Viena, Budapesta, Bratislava 11 - 16 octombrie 2015

<< < (15/15)

florenta.v:
Am primit pozele si iti multumesc Gigi!  :applause: .A fost o vacanta superba, am ras, :dance: am glumit, m-am simtit excelent  :applause: *|* :dance: Persoanele pe care le-am intalnit in aceasta excursie mi-ar placea se le reintalnesc si la alte actiuni  :flori: :thumbup:. Am revazut Viena cu bucurie, iar Bratislava si Budapesta mi-au placut atat de mult incat as reveni oricand cu mare placere ! :dance:

valentin75:
Salutare !!! Si pentru noi a fost o excursie minunata. De fapt toate actiunile SC au fost minunate. Multumim Gigi pentru poze ! Multumim ca la aceasta ultima excursie ne-ati acceptat. Sunt sigur ca ne vom mai intersecta. Am trimis si eu ceva poze, sper sa va placa. La final de drum in SC doresc tuturor membrilor sa se bucure de actiunile realizate de Gigi si Samiza pentru ca dupa parerea noastra sunt de calitate (si actiunile si organizatorii) Multumim inca o data. Spor succes si toate cele bune. Cu stima Georgiana si Valentin  O0 :applause: :applause: :applause:

Little Bee:
Tot respectul Vali, pentru un emotionant ramas bun...ce denota un suflet sensibil si un om de o calitate deosebita. Sa aveti parte de o viata frumoasa!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă