Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Trei capitale: Viena, Budapesta, Bratislava 11 - 16 octombrie 2015
gabica:
Ajung la Brasov in gara la 19.35, am vorbit cu Ana. La buna vedere!
ada81:
si eu o sa ajung cam la aceeasi ora in gara. Poate ne vedem. O0
wonderland:
am vazut anuntul lui Gigi si mi-am dat seama ca unii se pregatesc de vacanta Drum bun, vreme favorabila si sa veniti cu tolba plina de amintiri frumoase!
admin:
Multumim wonderland! :flori:
Asa pe ultima suta, am verificat starea vremii. Nu mai arata ploaie, dar temperaturile sunt pana in 8 grade. Intr-una dintre nopti o sa avem chiar zero grade. Asta inseamna ca toamna adevarata, aceea cu frunze galbene si rosii va incepe cu noi acolo...Daca vremea va fi asa, ma gandesc la o mica schimbare sa va duc intr-un loc in afara Vienei, intr-un loc minunat pt inceput de toamna....
Am sunat un amic care sta in Viena sa-l intreb de cum e azi, imi spunea ca e ok, doar putin cam racoare. Deci atentie ce va luati cu voi si mai ales in picioare. Sa puteti umbla lejer, dar sa nu inghetati de frig...
admin:
Am vorbit la Opera, luni la ora 15.00 putem intra in cadrul public visit, explicatiile in engleza.
Apoi la Donauturm, pt a rezerva masa. au doar de la 21.00 si e cam tarziu...N-ar fi nimic ca pierdere, e mai mult de fitza, mncarea nu este grozava acolo - este doar pt a vedea panorama si cum se invarte localul. Putem da o tura sa vedem....De mancat in alta parte.....Amicul meu mi-a facut 3 propuneri pt duminica, luni si marti. Pt luni am facut dej rezervare la Minirestaurant http://www.minirestaurant.at/#. Marti cand ne intoarcem din Bratislava mergem la un local traditional austriac.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă