Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetii in Muntii Fagaras. 23 - 25 august 2015

<< < (10/18) > >>

temi:
Multumesc, Wonderland!

Am citit conditiile, am facut Fagarasii acum ceva ani (cam +10 :-), locurile imi sunt familiare; la conditie fizica nu stiu ce sa zic, ca nu prea mai am antrenament si nici nu stiu cu cine ma compar, dar sper ca fac fata!

Voi lua legatura cu Vivi si in caz de ok, cu Samiza.

wonderland:

--- Citat din: ella din Vineri, 13 Februarie 2015, 16:06 ---M-am inscris si eu,sper sa fac fata...

--- Terminare citat ---
ella, se poate să ai îndoieli? :thumbup: :kissing:

--- Citat din: temi din Sâmbătă, 15 August 2015, 16:37 --- la conditie fizica nu stiu ce sa zic, ca nu prea mai am antrenament si nici nu stiu cu cine ma compar, dar sper ca fac fata!

--- Terminare citat ---

adevărul e că nici eu nu știu cu cine să mă compar. de obicei mă compar cu...traseul :giggle:. Dar văd că Gigi le descrie ca facile, în variantele propuse de el pentru această ieșire.

Cat despre conditie fizică, probabil pentru toată lumea  ar fi binevenite niște ture de jogging, plimbări în ritm alert sau ceva sedinte de aerobic în următoarea perioadă. :whistle:

Hai, să aveți vreme bună și să vă bucurați de locurile pe unde ajungeti!

Rodica_I:
Multumim , o sa constatam cat de curand pe piciorusele noastre ;)  :yeah:

Rodica_I:
Hei Constanta, eu plec din Constanta duminica dimineata, pe la 2.30-maxim3, daca sunteti interesati va iau cu mare drag  :) .

Carmen (esti carmen din Mangalia? ) tu s-ar putea sa ai tel meu  din Maramures .

Onix:
Cine mai doreste sa mearga in aceasta excursie ? Este un loc liber, cel al Andreei, care nu mai poate merge.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă