Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetii in Muntii Fagaras. 23 - 25 august 2015

<< < (9/18) > >>

Dan_I:

--- Citat din: luchina din Miercuri, 12 August 2015, 20:04 ---Gabriela, multumesc pt. informatie, nu stiu de unde aveam ideea cu autogara Transmixt, in mod sigur am citit pe undeva  si am tras concluzia ca ala e locul...
Cred ca imi convenea autogara, ca ochisem acolo o parcare in Pta 1 dec 1918, in eventualitatea ca vin cu masina.

wonderland, multumesc de urari:)))

--- Terminare citat ---

Este parcare fara plata chiar in fata casei de cultura, langa locul din care plecati.

eugenandrei:
Karmen Rodika,cursa aia e f bn la ora aia dar merge pe centura direct Otopeni......si mi se pare destul de complicat. oricum ms mult.

luchina:

--- Citat din: Dan_I din Joi, 13 August 2015, 17:56 ---Este parcare fara plata chiar in fata casei de cultura, langa locul din care plecati.

--- Terminare citat ---

Multumesc Dan_I, am gasit-o, de fapt, vad ca sunt destule parcari in zona.
Am o trauma cu gasitul unui loc de parcare in centru, de la Cluj mi se trage  :)...

temi:

--- Citat din: admin din Joi, 13 August 2015, 09:11 ---
Vivi a anuntat intr-un mesaj anterior un loc liber din renuntare. Erau mai multi care doresau sa ajunga dar n-au mai gasit loc, acum este ocazia!  :)

--- Terminare citat ---

Buna,
Mai este disponibil acest loc liber, la care a renuntat Vivi? Daca da, eu mi-as dori sa merg cu voi (sunt din Bucuresti). Ar fi prima actiune la care as participa  impreuna cu singlescamp, asa ca va rog sa ma indrumati cum trebuie sa procedez in continuare.
Multumesc!

wonderland:

--- Citat din: vivi din Marți, 11 August 2015, 12:20 ---Daca este cineva doritor, ii cedez cu placere locul meu :)
Am platit doar avansul, din cate imi amintesc.
Numarul de telefon este 0730636042.

--- Terminare citat ---

Temi, Vivi si-a lasat numarul de telefon. Eventual poti sa o suni sa vezi daca nu si-a ...predat locul altcuiva.
Neaparat trebuie vorbit si cu Samiza, la agentie: office@bonvoyag.ro sau samiza@bonvoyage.ro pentru a anunta, dar si pentru a definitiva plata.

Succes!

PS - neaparat de citit prezentarea excursiei si cerintele...speciale ce decurg din specificul actiunii. :angel: (echipament, conditie fizica etc )_

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă