Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetii in Muntii Fagaras. 23 - 25 august 2015

<< < (11/18) > >>

eugenandrei:
Rodica mi-ar face mare placere daca poti sa ma iei si pe mine. si daca da sa-mi zici cum procedam. multumesc! :)

Karmen Rodika:
pentru Rodica_ I...am luat deja bilete la miucrobuz dus...intors...multumesc frumoas...daca stiam...eu merg la aeroport si la 5 dim.iau taxi pana la AGIP...la intoarcere la fel...de la aeroport la 22.30...la mangalia...la fel am procedat si pentru Maramures...din pacate din diverse motive transportatorii nostri au redus cursele si aceasta era singura mea sansa..

Rodica_I:
Mai ... Carmen, iar ma refuzi :)  ...glumesc .. eu ma gandeam ca poti ajunge in Constanta cu aceeasi masina cu care pleci catre Bucuesti.
Sigur,  eugenandrei,  in functie de zona in care locuesti pot sa trec sa te iau dar cel mai bine cred ca ar fi sa ma suni si stabilim , tel meu este 0723830444.

sweet_november:
Intrebare pentru Gigi:cei care participa la actiunea Fagaras si actiunea Grecia au timp sa ajunga acasa sa schimbe bagajele de Fagaras cu cele de Grecia, avand in vedere ca din Fagaras se pleaca in jurul orei 16 iar autocarul de Grecia pleaca la ora 21?

Sebastiana:
Buna ziua, ma numesc Roxana Ribu, sint din Bucuresti; am platit de multicel pentru a participa la excursia in Fagarasi. Cineva (sweet_november) a postat pe forum o lista cu cei care vor lua microbuzul din Bucuresti, iar numele meu nu se gaseste pe aceasta lista. Cum procedam?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă