Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetii in Muntii Fagaras. 23 - 25 august 2015

<< < (8/18) > >>

eugenandrei:
Buna! Pleaca cineva din Constanta spre Bucuresti sa ma ia si pe mine??

Gabi sb:

--- Citat din: wonderland din Miercuri, 12 August 2015, 06:13 ---Heiiiiiiii, Găbița, ți s-a făcut dor de cățărat? Să ai o expediție reusita, zile frumoase și o atmosferă veselă. 
Urare valabilă pentru toți, dar pentru tine am in plus  :kissing: :kissing: :kissing:
[/quote

Merci Wonderland, așa să fie!  Te sărut și eu,  :kissing:   
--- Terminare citat ---

luchina:
Gabriela, multumesc pt. informatie, nu stiu de unde aveam ideea cu autogara Transmixt, in mod sigur am citit pe undeva  si am tras concluzia ca ala e locul...
Cred ca imi convenea autogara, ca ochisem acolo o parcare in Pta 1 dec 1918, in eventualitatea ca vin cu masina.

wonderland, multumesc de urari:)))

Karmen Rodika:
pentru Eugenandrei...eu vin din Mangalia...dar cu Simpa trans...cursa de aeroport..23.45  din mangalia..

admin:
Asa este Gabi, multumesc pt ajutor: plecarea din Sibiu va fi duminica 23 august de la Hotel Ibis (fost Continental) - ora 8.00, asa cum este mentionat in mesajul principal.

Vivi a anuntat intr-un mesaj anterior un loc liber din renuntare. Erau mai multi care doresau sa ajunga dar n-au mai gasit loc, acum este ocazia!  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă