Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumetii in Muntii Fagaras. 23 - 25 august 2015
eugenandrei:
Buna! Pleaca cineva din Constanta spre Bucuresti sa ma ia si pe mine??
Gabi sb:
--- Citat din: wonderland din Miercuri, 12 August 2015, 06:13 ---Heiiiiiiii, Găbița, ți s-a făcut dor de cățărat? Să ai o expediție reusita, zile frumoase și o atmosferă veselă.
Urare valabilă pentru toți, dar pentru tine am in plus :kissing: :kissing: :kissing:
[/quote
Merci Wonderland, așa să fie! Te sărut și eu, :kissing:
--- Terminare citat ---
luchina:
Gabriela, multumesc pt. informatie, nu stiu de unde aveam ideea cu autogara Transmixt, in mod sigur am citit pe undeva si am tras concluzia ca ala e locul...
Cred ca imi convenea autogara, ca ochisem acolo o parcare in Pta 1 dec 1918, in eventualitatea ca vin cu masina.
wonderland, multumesc de urari:)))
Karmen Rodika:
pentru Eugenandrei...eu vin din Mangalia...dar cu Simpa trans...cursa de aeroport..23.45 din mangalia..
admin:
Asa este Gabi, multumesc pt ajutor: plecarea din Sibiu va fi duminica 23 august de la Hotel Ibis (fost Continental) - ora 8.00, asa cum este mentionat in mesajul principal.
Vivi a anuntat intr-un mesaj anterior un loc liber din renuntare. Erau mai multi care doresau sa ajunga dar n-au mai gasit loc, acum este ocazia! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă