Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumetii in Muntii Fagaras. 23 - 25 august 2015
dianna:
Presupun ca nu e nevoie de lista pentru microbuz pe forum din moment ce este deja inclus, dar asa, ca idee, sunt si eu acolo.
Sper ca la plecare nu se mai trece pe la Petrom prin Pipera.
Si pt ca deja am trecut pe la Balea Lac sambata trecuta si pe la Sambata de Sus acum 2 saptamani, pot sa spun ca s-a terminat si cu zapada, atat a fost...
vivi:
Buna ziua, dragii mei!
Din motive de serviciu nu mai pot veni la excursia din Fagaras.
Daca este cineva doritor, ii cedez cu placere locul meu :)
Am platit doar avansul, din cate imi amintesc.
Numarul de telefon este 0730636042.
Va pup si va doresc numai bine!
luchina:
Salut!
Este prima mea actiune in SC, asa ca am ceva emotii...
Eu voi veni din Cluj si ma intereseaza unde se va face imbarcarea in microbuzul Sibiu- Cascada Balea, tot din autogara Transmixt, asa cum am vazut la celelalte actiuni?
Pana ma lamuresc, deschid lista pentru microbuzul din Sibiu (si sper sa nu raman singura :)):
1. Lucia S.
Gabi sb:
Lucia bine ai venit printre noi! E firesc să ai ceva emoții, dar se vor spulbera de îndată ce vei face cunoștință cu ceilalți participanți și "intri în gasca".
Plecarea din Sibiu, va fi, probabil, ca și la acțiunile anterioare, din parcarea de la hotelul Ibis, fostul Continental ( vis-a-vis de magazinul Dumbrava). Și eu plec din Sibiu, așa ca mă înscriu pe listă și îmi permit să îl trec și pe Gigi
Lista pentru microbuzul din Sibiu:
1. Gigi C.
2. Lucia S.
3. Gabriela P.
wonderland:
Heiiiiiiii, Găbița, ți s-a făcut dor de cățărat? Să ai o expediție reusita, zile frumoase și o atmosferă veselă.
Urare valabilă pentru toți, dar pentru tine am in plus :kissing: :kissing: :kissing:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă