Arhiva > Arhiva
O alta abordare asupra originii noastre
admin:
Nu am inceput inca cu ceiul verde, dar am lasat cafeaua, desi scriam ieri, ca doar dupa o saptamana am s-o fac. Gata si cu cafeaua! Azi e a doua zi de slabit. Infiorator, ma doare capul, n-am chef de nimic...Asta se suprapune si cu nevoia de cofeina...Inca nu stiu daca merita efortul si ascetismul asta, o sa vad la ce-mi ajuta...
admin:
Bine ai venit pe forumul Singles Camp, Kaitaristvan74! Te astept sa-sti scri parerile sau sa deschizi un subiect nou!
capsuna:
Azi am fost fudula, am fost la coafor si am considerat ca o data pe luna cand imi sta si mie parul cum trebuie nu il pot turti cu gluga. Acum sunt in varful patului si am pe langa mine un intreg arsenal de medicamente: fervex, modafen, ceai cu sirop de catina, sirop de brad, pastile pentru supt dr.Mom...
Si il astept pe Raskolnikov cu povestirile lui fantastice. Desi s-ar putea sa ma ia somnul pana vine el....
admin:
Din fericire eu am scapat de medicamente de cateva zile...La coafor n-am nevoie dupa cum ai remarcat in pozele de pe Sibiel. Tocmai m-am intors de la o intalnire cu colegii de liceu...au trecut 30 ani si nu ne vine sa credem, parca mai ieri eram niste baietandrii in curtea "Lazarului"...
raskolnikov:
Stiti bancul acela cu recomandarea doctorului, conform careia "niciodata inainte de culcare sa nu iei impreuna un laxatix si un somnifer"? Ceva asemanator si cu ceaiul verde. Somifer nu e, ba chiar dimpotriva, dar nu va recomand sa-l beti inainte de a pleca undeva cu treaba, alta decat cea mare. Asa ca va recomand sa aveti asupra voastra un sul mare de hartie igienica. Pai pe unde altundeva vroiati sa dati jos din kilograme. Daca preferati alt orificiu, va recomand papadia. E mult mai aromata si e cea mai buna in privinta eliminii masive de colesterol.
Daca ar vedea betivanii mei despre ce scriu eu pe internet unul n-ar mai vorbi/bea cu mine...Si n-ar avea dreptate? Ei, care stiu despre mine ca am gatul ca shortul de sudura... Varsta, de!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă