Arhiva > Arhiva

O alta abordare asupra originii noastre

<< < (9/9)

admin:
Recomandarile tale, imi aduc aminte de un berber de la care am cumparat, in culmea lacomiei, o galeata plina de filles des berberes si care ingrozit de ce s-ar intampla cu mine daca mananc atatea fructe de cactus, ma tragea de maneca incercand sa-mi explice efectul de a consuma mai mult de 8 fructe dintr-o data...Dimineata bausem zdravan cu Jarel, un pescar care ma luase ucenic la rame si intins plasa, dupa care luasem un taxi pana la hotelul la care stateam. In drum dintr-o masina se descarcau fructe, asa apucasem la galeata aia...Primul impuls cand le-am vazut a fost sa-i pipai forma, dar instantaneu mana mi s-a umplut de milioane de tepi minusculi. Oricum pe moment n-am simtit mare lucru, dar spre seara...

maria171:
@gigi
si pana la urma ai reusit sa te lasi de cafea?
am avut incercat si eu, dar am avut dureri de cap, ca si tine si o stare groaznica
apoi mi-am zis ca macar defectul asta sa il am, daca in rest sunt perfecta
 :D

admin:
Sa stii ca am reusit complet. Dar sa nu ma intrebi cum am fost cateva zile. Pluteam. Si am luat 2 cartoane de algocalmin. Dar a trecut si ceaiul verde ma ajuta mult sa fiu in forma. Mai beau totusi din cand in cand cate o cafea, imi place mult expresso si irish coffe. Sunt mort dupa irish!

raskolnikov:
Felicitari pentru articolul din Evenimentul Zilei de acum cateva zile despre tine, site-ul si conceptul tau care merita toate laudele si recunosterile publice. Bafta multa!

PS Am laptopul stricat, e singurul motiv pt care am facut o pauza

admin:
Iti multumesc mult Raskolnikov, pentru apreciere si ma bucur sa stiu ca esti aproape de forum! Nu-mi puteam explica lipsa ta, banuiam ca esti plecat undeva unde nu ai acces la net. Cand spun ca am fost un pic dezamagit sa nu te mai gasesc pe forum, nu o lua ca pe ceva gratuit - cred ca dupa doua luni am ajuns sa ne cunoastem bine unul pe celalalt - chiar am simtit lipsa acelor dimineti la rand, cand ma trezeam si primul lucru pe care-l faceam era sa caut sa citesc ce ai scris noaptea. Asa ca te astept sa revi si sunt convins ca si celor noi inscrisi pe forum le va face mare placere articolele tale savuroase.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă