Buna ziua!
Am primit 2 email-uri cu filme si poze. Nu mi s-au descarcat din prima, adica ieri seara tarziu, acum dimineata am incercat din nou si nu au mai fost probleme. Multumesc!
Cert e ca a fost unul dintre cele mai reusite Revelioane la care am participat! Am venit cu un costum de baie, doua rochii de party si multe sperante in bagaj, dar am plecat acasa incarcata, incantata si mai bogata cu tot ce am simtit in aceste zile superbe de vacanta. Zambesc din amintiri, am play list-ul in cap si inca merg in pasi de dans! Mi-au placut SPA-ul, saunele instelate, bulbucii de la piscina, limonada cu menta si miere, masajele, personalul amabil, caldura din camere cand afara erau minus foarte multe grade! Am reintalnit cu placere multe persoane din actiunile anterioare! Am cunoscut din nou oameni interesanti si cu care sper sa ma revad si sa petrecem clipe minunate si cu alte ocazii.
Urez organizatorilor si celor alaturi de care am petrecut atat de frumos si de civilizat si cu atat de multa voie buna, un an deosebit, asa cum l-am inceput la Targu Mures!