Un Revelion exact cum am gandit si mi-am dorit....Cu oameni faini, intr-un loc special...Petrecere, dans, SPA, povesti, relax...O atmosfera superrr! 115 oameni la unison! Asta noapte cand am vazut pe aproape toata lumea la dans, mi-a zvacnit inima de bucurie! Ce poate fi mai motivant, mai placut pentru un organizator decat sa vada lumea incantata, destinsa, frumoasa? Am trecut pragul de an cu lume buna, tare buna...M-am tabacit eu de atatea borcane luate in cap de la cei pe care i-am lasat in afara, de la aceia care aveau mereu de comentat, de demonstrat, de aratat ce "personalitati" sunt....dar uite! - ca nu degeaba! S-a format un grup filtrat, asa cum am gandit aceasta comunitate Singles Camp, in care se poate armoniza, in care se pot forma usor prietenii, in care vii fara teama ca poti deveni tinta discutiilor...M-am indepartat intotdeauna de cei care ataca, de cei care sub masca unor persoane linistite si prietenoase, comenteaza si jignesc...Cu atat mai mult aici, unde oamenii vin sa socializeze, unde au nevoie de un cadru confortabil, armonizant...
De gazde, Business Hotel, doar la superlativ. Corect pt 3*, curat, dischist, ambianta si personal ok, mancare buna...De la prag mi-a placut totul ...

De la masa asta va scriu. Pe langa restaurantul unic in sud estul continentului- peste o sosea europeana, am mai avut la dispozitie inca un local de chill out in care se putea bea, fuma, povesti linistit....

Si de aici vin....Dupa un brunch mai mult decat ofertant, cu gustari, fromagerie, ciorbe, fripturi, fructe ....am poposit o ora la SPA. Bazin, jacuzzi...Pe altii i-am intalnit la sala foarte modern utilata, in zona de saune...Dupa o petrecere nebuna, mai mult decat binevenita o astfel de relaxare. Si un loc perfect de socializare...
Si ieri si alaltaieri, dupa ce am vazut pe toata lumea cazata, spre seara am ajuns acolo:

Intampinarea la hotel:

Aici am petrecut ieri 10 ore:

Revin....