Autor Subiect: Revelion Singles Camp 2016. SPA&Party!  (Citit de 120532 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
Re: Revelion Singles Camp 2016. SPA&Party!
« Răspuns #300 : Joi, 31 Decembrie 2015, 08:55 »
Aura, s-a luat legatura cu hotel Plazza si poti face check in incepand cu 11.00.

Offline LadyTherapist

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
« Răspuns #301 : Joi, 31 Decembrie 2015, 11:09 »
Mulțumesc  :)

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1674
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
« Răspuns #302 : Joi, 31 Decembrie 2015, 11:16 »
Am plecat si noi din Brasov. Pana acum nu e deloc aglomerat

Offline LadyTherapist

• Newbie
  • *
« Răspuns #303 : Joi, 31 Decembrie 2015, 12:45 »
Aura, s-a luat legatura cu hotel Plazza si poti face check in incepand cu 11.00.

M-am cazat  :) Dar am câteva nelămuriri : noi cei cazați la Plaza la care dintre SPA urî și fitness avem acces, aici unde suntem cazați,sau putem veni și folosi  cu tot grupul Spa-ul   si fitness la Business?

Offline LadyTherapist

• Newbie
  • *
« Răspuns #304 : Joi, 31 Decembrie 2015, 14:22 »
Se pare ca mai exista cazata la Plaza o familie: mama,tata si copil care fac de asemenea revelionul la Business. Numele lor nu mi s-a parut cunoscut. Ei cine sunt? Credeam ca suntem doar noi Singles Campul :fight: si intelesesem ca abia avem noi loc de cand cu locurile suplimentare :/ dar altii din exterior.... Ps: fetele de la receptie Plaza nu prea sunt in stare sa ofere informatii si pana acum am vazut doi clienti care se certau cu ele. Degeaba le intreb,doar una stie cate ceva cat de cat

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #305 : Joi, 31 Decembrie 2015, 14:33 »
Lady ai multe intrebari si nu putem si caza si interactiona cu oamenii si sa ne uitam pe plarforme.Ti-am scris ca primiti aici la Business toate informatiile si raspundem la intrebari. De aceea stam front desk. Suntem doar noi in hotelul Business, dar hotelul are 3 restaurante, din care unul la Centrul SPA. Acela are 400 de locuri si este deschis celor din oras. Te rog daca mai ai intrebari, aici la Business putem sa-ti raspundem.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #306 : Vineri, 01 Ianuarie 2016, 16:52 »
Un Revelion exact cum am gandit si mi-am dorit....Cu oameni faini, intr-un loc special...Petrecere, dans, SPA, povesti, relax...O atmosfera superrr! 115 oameni la unison! Asta noapte cand am vazut pe aproape toata lumea la dans, mi-a zvacnit inima de bucurie! Ce poate fi mai motivant, mai placut pentru un organizator decat sa vada lumea incantata, destinsa, frumoasa? Am trecut pragul de an cu lume buna, tare buna...M-am tabacit eu de atatea borcane luate in cap de la cei pe care i-am lasat in afara, de la aceia care aveau mereu de comentat, de demonstrat, de aratat ce "personalitati" sunt....dar uite! - ca nu degeaba! S-a format un grup filtrat, asa cum am gandit aceasta comunitate Singles Camp, in care se poate armoniza, in care se pot forma usor prietenii, in care vii fara teama ca poti deveni tinta discutiilor...M-am indepartat intotdeauna de cei care ataca, de cei care sub masca unor persoane linistite si prietenoase, comenteaza si jignesc...Cu atat mai mult aici, unde oamenii vin sa socializeze, unde au nevoie de un cadru confortabil, armonizant...

De gazde, Business Hotel, doar la superlativ. Corect pt 3*, curat, dischist, ambianta si personal ok, mancare buna...De la prag mi-a placut totul ...

De la masa asta va scriu. Pe langa restaurantul unic in sud estul continentului- peste o sosea europeana, am mai avut la dispozitie inca un local de chill out in care se putea bea, fuma, povesti linistit....

Si de aici vin....Dupa un brunch mai mult decat ofertant, cu gustari, fromagerie, ciorbe, fripturi, fructe ....am poposit o ora la SPA. Bazin, jacuzzi...Pe altii i-am intalnit la sala foarte modern utilata, in zona de saune...Dupa o petrecere nebuna, mai mult decat binevenita o astfel de relaxare. Si un loc perfect de socializare...

Si ieri si alaltaieri, dupa ce am vazut pe toata lumea cazata, spre seara am ajuns acolo:

Intampinarea la hotel:

Aici am petrecut ieri 10 ore:

Revin....

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1674
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
« Răspuns #307 : Vineri, 01 Ianuarie 2016, 18:32 »
Se spune ca de la petrecerile cele mai reusite ai multe amintiri si poze mai putine... Cam asa mi s-a intamplat mie acum.. Nu am nicio poza din noaptea dintre ani...A fost o noapte lunga, de neuitat... S-a dansat incat aveam senzatia ca se misca la propriu restaurantul cu noi
.. Apropos, inedita senzatia de a petrece in plina noapte deasupra unei sosele europene... Ne pregatim acum pentru o noua noapte alba... La multi ani, sa avem cu totii un an mai bun, asa cum ni-l dorim

Offline Rentzi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 486
« Răspuns #308 : Vineri, 01 Ianuarie 2016, 19:08 »
Krondia, dar restaurantul zvacnea la propriu in ritmul dansului, pentru ca este o structura suspendata, metalica. In timp ce se dansa cu sarituri am vrut sa beau niste apa si era sa ma trezesc cu ea pe nas...  Dar si cheful chef... De mult nu am vazut un grup asa mare sa stea si sa danseze pana dimieata. Iar piscina e mai ca in poze.... Va las ca incepe tura 2.

Offline guitarman

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 29
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #309 : Sâmbătă, 02 Ianuarie 2016, 15:52 »
O dedicatie pentru prietenii din Singles Camp cu care am patrecut impreuna, atat de frumos "Noaptea dintre ani"
http://www.viorelsimionescu.ro/cantece/noaptea-dintre-ani/

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #310 : Duminică, 03 Ianuarie 2016, 07:38 »
Multumim, Viorel, pentru acest dar plin de delicatețe și aducător de frumos în auzul și mintea noastră.

Așa ar trebui să fie, da:....
Citat
Este vremea impacarii
Celor care n-au iubit
Timpul dulce al iertarii
Celor care si-au gresit

Deși noaptea dintre ani poate fi și...
timpul dezbinării celor care au iubit și nu mai pot ierta...

Un an inspirat, cu sănătate și multe versuri cântate cu suflet pentru suflet!

La mulți ani și vouă, celor care ați petrecut noaptea dintre ani 3 zile și 3 nopți... Să aveți un an de poveste!
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #311 : Duminică, 03 Ianuarie 2016, 11:10 »
Am ramas singur in restaurantul a carei podea, acum 3 zile sarea la propriu sub impulsul a sute de picioare....Incep sa reiau in minte tot ce s-a intamplat aici, ce am simtit...Devin nostalgic...

Am descarcat poze, am primit imagini...Unele cu Tg Mures seara....

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #312 : Duminică, 03 Ianuarie 2016, 20:12 »
Am inceput sa transmit fotografiile...Dar dureaza. Am voie doar 50 Email-uri/ora, ori trebuie transmise 3 x 115 = 345 mesaje....Asa ca pana maine la amiaza....

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #313 : Duminică, 03 Ianuarie 2016, 20:44 »
Am trimis fotografiile, cine nu a primit, va rog sa-mi scrie aici pe forum si ii retransmit. Peste o ora incep cu partea 2 dn filme....Prima o gasiti langa fotografii.  :) in ceea ce v-am transmis deja.

Offline Silvia_C

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 28
« Răspuns #314 : Luni, 04 Ianuarie 2016, 08:15 »
 Gigi, eu nu am primit pozele!! :angel: oO