Autor Subiect: Revelion Singles Camp 2016. SPA&Party!  (Citit de 119577 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Ionutz

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
Re: Revelion Singles Camp 2016. SPA&Party!
« Răspuns #255 : Miercuri, 23 Decembrie 2015, 20:15 »
Daca sunt persoane interesate putem sa calatorim impreuna in data de 31.12 catre Tg.Mures cu masina personala ,respectiv retur Tg.Mures -Brasov ( 3 locuri disponibile).Informatii Ionutz 0748569874

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #256 : Joi, 24 Decembrie 2015, 08:55 »
Nu trebuie sa veniti cu halate de baie! Se pot inchiria de la receptia centrului Spa contracost 5 lei /pers. Primii inscrisi, cei care au ocupat apartamentele mai au un avantaj: camerele lor sunt dotate cu cite 2 halate.  :)

Nu uitati de obiectul de tombola! Ati primit pe Email toate detaliile, le reiau si aici in ceea ce priveste acest obiect. Trebuie sa fie ceva ieftin (in jur de 10 RON) dar haios, ca de aceea e tombola sa radem!

Ultimele informatii despre vreme: prognoza accuweather pt Targu Mures indica 4-5 grade cu soare ziua si -1 pana la -6 grade noaptea. Fara nici un fel de precipitatie, nici pana ajungem, nici in timpul cat stam acolo...Asa ca drumurile vor fi uscate.

Despre rezervari. Mi-a spus Samiza, am vazut ca a si postat din agentie, lista este inchisa si finala, s-a efectuat plata integrala. In aceste conditii am deci rugamintea sa nu mai contactati Bon Voyage pt modificari, decat in conditiile in care ati gasit inlocuitor si ati efectuat schimbul de bani intre voi. Se face doar swich-ul de nume, atat. Multumesc de intelegere.

Offline valipetre

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
« Răspuns #257 : Joi, 24 Decembrie 2015, 12:59 »
Buna ziua si sarbatori fericite tuturor :bow: :thumbup: Nu am mai intrat de mult pe aici caci am fost foarte ocupat.
Cu transportul din Bucuresti pe data de 31.12 vad ca s-a rezolvat individual.
Noi ne-am grupat 5 intr-o barca! (la Florin, care se pare ca a rezolvat cu masina). Dupa lungi zbateri si de-zbateri  :buck2: pe email (care mai dureaza si in ziua de azi :smiley6600: ) se pare ca totul se rezolva.
Asa ca, distractie placuta si pregatiri intense!  :whistle: O0

Offline LadyTherapist

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
« Răspuns #258 : Joi, 24 Decembrie 2015, 16:30 »
 :flori: Rentzi,  mie imi e sa nu ajung dimineata acolo si sa zica ca nu mai sunt locuri disponibile, chiar daca am facut rezervare online, atat timp cat nu e achitat transportul. .... Nu ma mira nimic,  suntem in Ro, totul e posibil.  Cine stie ce aglomeratie e pe 31.       
 Chiar nu mai pleaca nimeni din. BUCURESTI pe 31 dimineata, toti plecati de pe 30? :)

Offline virginia

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #259 : Vineri, 25 Decembrie 2015, 18:20 »
Lady Therapist am făcut și eu rezervare online la firma de transport CDI București pentru ora 7,30, pe data de 31 decembrie. Poate mergem ĂŽmpreună.  *|*

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1674
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
« Răspuns #260 : Sâmbătă, 26 Decembrie 2015, 13:32 »
Optimista, revelionul de la Târgu Mureș este singurul organizat de Singles Camp. Probabil ți-ai dat deja seama dacă te-ai uitat pe calendarul acțiunilor.

Offline LadyTherapist

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
« Răspuns #261 : Sâmbătă, 26 Decembrie 2015, 15:23 »
  :(      Virginia, văzând ca nu zice nimeni nimic, am apucat deja să imi rezerv și eu un loc la cursa de 9:30 pe 31.  :)

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #262 : Duminică, 27 Decembrie 2015, 01:24 »
n-ai incurcat doar pachetele, ci si regulamentele. e de bun simt regula care interzice reclama. 
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline carly

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
« Răspuns #263 : Duminică, 27 Decembrie 2015, 19:42 »
Buna seara! Inca putin si vom intra dansand in noul an  :)
Mai vine cineva din Timisoara?

Offline ave caesar

• Full Member
  • Mesaje postate: 120
« Răspuns #264 : Duminică, 27 Decembrie 2015, 19:53 »
Da, carly, eu plec din Recas, pe 31.12., deci ai pe cineva care pleaca din Banat. Plec cu masina personala, singur, deci e loc berechet. Anunta-ma daca vei veni cu mine. Tel: 0722968562.

Offline carly

• Newbie
  • *
« Răspuns #265 : Duminică, 27 Decembrie 2015, 20:21 »
Pleaca cineva din Timisoara pe 30 Decembrie si ma poate lua si pe mine?  :help:

Offline Rodica_I

• Hero Member
  • Mesaje postate: 885
« Răspuns #266 : Duminică, 27 Decembrie 2015, 22:54 »
Buna seara , recunosc nu am cititi tot cei aici , asa ca indurare  si intelegere va rog  :angel:, din Constanta mai merge cineva?

CristianT

• Vizitator
« Răspuns #267 : Luni, 28 Decembrie 2015, 08:50 »
Da, carly, eu plec din Recas, pe 31.12., deci ai pe cineva care pleaca din Banat. Plec cu masina personala, singur, deci e loc berechet. Anunta-ma daca vei veni cu mine. Tel: 0722968562.

Sic! Nu vrea sa mearga cu tine. :)
Petrecere frumoasa si un An Nou fericit!
Ave Cesar!

Offline carly

• Newbie
  • *
« Răspuns #268 : Luni, 28 Decembrie 2015, 12:11 »
Draga Cristian T, Ave Cesar pleaca pe 31 iar eu am pachetul din 30  :oops:

Offline ste_fan

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
« Răspuns #269 : Luni, 28 Decembrie 2015, 12:25 »
Buna seara , recunosc nu am cititi tot cei aici , asa ca indurare  si intelegere va rog  :angel:, din Constanta mai merge cineva?
OK. O sa-ti fac eu un rezumat. Din Constanta mai merg cel putin trei persoane pe data de 30. Eu, Bruno si Enya71. E posibil sa mai fie si altii care nu s-au manifestat pe forum.